Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, εδώ σε βιντεοκλήση με τον βρετανό πρωθυπουργό | Office of the Prime Minister of New Zealand/Handout via REUTERS
Επικαιρότητα

Μικρή «εισβολέας» η κόρη της Τζασίντα Αρντερν, την ανάγκασε να σταματήσει ζωντανή μετάδοση

Η μόλις τριών ετών κόρη της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας ζητούσε τη μαμά της την ώρα που εκείνη εξηγούσε από το Διαδίκτυο την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης
Protagon Team

«Παρενόχληση» από την κόρη της την ώρα που μιλούσε ζωντανά στο Διαδίκτυο για την πανδημία δέχτηκε η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Αρντερν.

Ενώ η πρωθυπουργός, η οποία έγινε μαμά κατά τη διάρκεια της θητείας της το 2018, εξηγούσε τις πολιτικές της κυβέρνησης για τις επιχειρήσεις, ακούστηκε η κόρη της, η μόλις τριών ετών Νίβι, που καλούσε τη «μαμά».

«Θα έπρεπε να ήσουν στο κρεβάτι. Ωρα για ύπνο, αγάπη μου, πέσε και θα έλθω να σε δω σε ένα λεπτό», είπε η πρωθυπουργός στη θυγατέρα της.

Οπως έγραψε ο Guardian, η 41χρονη πολιτικός στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από όλους και εξήγησε ότι η μητέρα της θα φρόντιζε τη μικρή.

Αλλά η Νίβι ακούστηκε ξανά, αναγκάζοντας την πρωθυπουργό να της ζητήσει συγγνώμη που δεν πήγε ακόμη να δει. Είπε μετά στους διαδικτυακούς θεατές ότι η μετάδοση πρέπει να τελειώσει.

Εργαζόμενη μητέρα, όπως εκατομμύρια γονείς σε όλο τον κόσμο σε εποχή πανδημίας, είναι και η Αρντερν, οπότε το χαριτωμένο ατύχημα με παιδιά που «εισβάλλουν» στις βιντεοκλήσεις δεν είναι καθόλου περίεργο.

Τουλάχιστον η μικρή δεν την έφερε σε δύσκολη θέση, όπως μία νεοζηλανδή υπουργό, την οποία διέκοψε ο γιος της, κρατώντας ένα καρότο!