Επικαιρότητα

Μια από «Μηχανής» βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, η ομάδα «V-STROM Greek Riders» δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, προσέφερε βοήθεια στους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Μάνδρας Αττικής. Η ανταπόκριση και η κινητοποίηση των μελών της ομάδας ήταν άμεση και σε λιγότερο από 12 ώρες συγκεντρώθηκε ποσό άνω των 400€, με το οποίο αγοράστηκαν είδη πρώτης ανάγκης. Μέλος της ομάδας διέθεσε […]
Protagon Team

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, η ομάδα «V-STROM Greek Riders» δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, προσέφερε βοήθεια στους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Μάνδρας Αττικής. Η ανταπόκριση και η κινητοποίηση των μελών της ομάδας ήταν άμεση και σε λιγότερο από 12 ώρες συγκεντρώθηκε ποσό άνω των 400€, με το οποίο αγοράστηκαν είδη πρώτης ανάγκης.

Μέλος της ομάδας διέθεσε το φορτηγό του – λόγω του μεγάλου όγκου των προμηθειών – για την μεταφορά τους, στον Δήμο Νέας Περάμου, ώστε να γίνει η διανομή στους πληγέντες συνάνθρωπούς μας.

Την κίνηση αλληλεγγύης των «V-STROM Greek Riders», χαιρέτισε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μεγάρων, υπεύθυνος για την Νέα Πέραμο, κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος, με τις ευχαριστίες του, για την προσφορά της ομάδας.

Η ομάδα «V-STROM Greek Riders», με πολλές εθελοντικές και φιλανθρωπικές δράσεις στο ενεργητικό της, θα συνεχίσει με ευαισθησία, να βρίσκεται δίπλα στον συνάνθρωπο και να στηρίζει ανιδιοτελώς κινήσεις με στόχο την συνεισφορά.