Στα social media κάποιοι χρήστες είδαν με χιούμορ τη νίκη που περίμενε «με φόρα» ο Αλ. Τσίπρας | CreativeProtagon
Επικαιρότητα

Μεγάλη μπουκιά φάε: σε βίντεο οι προβλέψεις για θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ…

Τα social media γέμισαν από χιουμοριστικά κλιπ που υπενθυμίζουν τη βεβαιότητα και τα μεγάλα λόγια στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη νίκη της στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Αλλη μια απόδειξη ότι στην πολιτική πρέπει να είναι κανείς επιφυλακτικός...
Protagon Team

«Σήμερα το Αγρίνιο έκρινε την παράσταση νίκης» δηλώνει ο Aλέξης Τσίπρας σε ένα απόσπασμα που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο. «Ο κύβος ερρίφθη: στις 21 του Μάη θα γιορτάσουμε όλοι μαζί την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ», λέει σε μια άλλη πόλη.

Σε πολλά κλιπ επαναλαμβάνει τη φράση «πάμε γερά με φόρα», ενώ αποδίδοντας με τον προσήκοντα σεβασμό τα εύσημα στην -έχουσα τα πνευματικά δικαιώματα- Πόπη Τσαπανίδου, προσθέτει: «με φόρα που λέει και η Πόπη, ε;».

Τα social media γέμισαν από χιουμοριστικά βίντεο που σχολιάζουν τη βεβαιότητα και τα μεγάλα λόγια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογική αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής. Αυτήν όπου το κόμμα τους ηττήθηκε τελικά με 21 μονάδες διαφορά.

Σε άλλα βίντεο ο Απόστολος Γκλέτσος φωνάζει «νάτος, νάτος ο Πρωθυπουργός» για τον Αλέξη Τσίπρα, ο Νάσος Ηλιόπουλος λέει «καταλαβαίνετε τι έρχεται» και ο Κώστας Ζαχαριάδης προειδοποιεί τους συνομιλητές του: «Θα πάθετε σοκ»!

Πολλά στελέχη βάζουν στοίχημα ενώ η Θεανώ Φωτίου (με τα αλησμόνητα γεμιστά της) με φωνή στεντόρεια -σαν κορυφαία του χορού στην Επίδαυρο- ξεκαθαρίζει: «Μην πιστεύετε τίποτα. Πάμε ΠΑΡΑ πολύ καλά»!

Οι συλλογές των κλιπ είναι μια απόδειξη ότι στην πολιτική, καλό είναι να παραμένει κανείς συγκρατημένος…

Τις δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ συνόψισε η «Ομάδα Αλήθειας» που, ως γνωστόν, υποστηρίζει την ΝΔ:

Στο Twitter εμφανίστηκε ένα ακόμη χιουμοριστικό βίντεο που συνδέει την προπαγάνδα από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, που έλεγε ότι συνεργάτες του Πρωθυπουργού μάζευαν όπως-όπως τα πράγματα τους στο Μαξίμου, με το εκλογικό αποτέλεσμα: