O Φορτούνης σε μια από τις φάσεις της κυριαρχίας του στο πρώτο μέρος | ΙΝΤΙΜΕ/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Επικαιρότητα

Με Φορτούνη ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οι Πράσινοι προσπάθησαν στο β' μέρος, αλλά ήταν αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, με συνέπεια στους Ερυθρόλευκους να αρκεί το γκολ του ηγέτη τους από το 31'
Protagon Team

Ντέρμπι «αιωνίων» χωρίς κόσμο γίνεται; Έγινε, το βράδυ του Σαββάτου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και βάφτηκε «ερυθρόλευκο», με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 1-0 του Παναθηναϊκού.

Στους πρωταθλητές Ελλάδας αρκούσε ένα γκολ του Κώστα Φορτούνη στο 31′ για να πάρουν μια σημαντική νίκη —και σε όρους γοήτρου και σε όρους οικονομίας του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή στους 19 βαθμούς (με τον Άρη στους 16 και έναν αγώνα λιγότερο).


Ο Ολυμπιακός είχε δύο εικόνες στο ματς: εμφατική στο α’ μέρος, ενώ κάθησε πίσω στο β΄ μέρος,  μια υποχώρηση την οποία οι άνθρωποί του απέδωσαν στο γεγονός ότι η ομάδα είχε πολλές απουσίες. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πάλεψαν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν τα κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς.

Ο Φορτούνης ήταν αναμφίβολα το πρόσωπο του αγώνα. Όχι μόνο πέτυχε ένα όμορφο γκολ που έκρινε το ματς, αλλά ήταν και ο κορυφαίος του Ολυμπιακού ανασταλτικά, κερδίζοντας τις περισσότερες μπαλιές.