190
Στιγμιότυπο από την πορεία εργατικών σωματείων και οργανώσεων στην Αθήνα στα πλαίσια της πανελλαδικής απεργίας κατά του εργασιακού νομοσχεδίου | George Vitsaras / SOOC

Μαζική και ειρηνική η συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου για τα εργασιακά

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2021, 15:43
Στιγμιότυπο από την πορεία εργατικών σωματείων και οργανώσεων στην Αθήνα στα πλαίσια της πανελλαδικής απεργίας κατά του εργασιακού νομοσχεδίου
|George Vitsaras / SOOC

Μαζική και ειρηνική η συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου για τα εργασιακά

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2021, 15:43

Περίπου δεκάδες χιλιάδες πολίτες βρέθηκαν από το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο του Κωστή Χατζηδάκη που προωθεί  αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις.

Χιλιάδες διαδήλωσαν και σε πολλές μεγάλες πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα.

Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε πρώτο συγκέντρωση στις 10:00 το πρωί και ακολούθησε η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στην Κλαυθμώνος, με τους διαδηλωτές να πραγματοποιούν πορεία προς τη Βουλή.

Η συμμετοχή ιδιαίτερα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ήταν μαζική. Πραγματοποιήθηκε ειρηνική πορεία  χωρίς να σημειωθούν εντάσεις και επεισόδια.

Στην απεργία συμμετείχαν εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα, στις σταθερές συγκοινωνίες και στα πλοία, αλλά και η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

Παρόντες στις συγκεντρώσεις ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας (δείτε εδώ), η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά (δείτε εδώ), ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας (δείτε εδώ) και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...