Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης | IntimeNews
Επικαιρότητα

Μαρινάκης αδειάζει Σκρέκα: «Δεν καταργούνται οι προσφορές 1+1»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δια του χιούμορ έβαλε στοπ στα σχέδια του υπουργού Ανάπτυξης τα οποία είχε αποκαλύψει νωρίτερα ρεπορτάζ της «Καθημερινής»
Protagon Team

Η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της, Παύλου Μαρινάκη, άδειασε την Πέμπτη τον υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, για τα σενάρια περί κατάργησης των προσφορών 1+1 στα σουπερμάρκετ που έφερε στη δημοσιότητα ρεπορτάζ της Δήμητρας Μανιφάβα στην «Καθημερινή».

Ερωτηθείς σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε κατηγορηματικά και με μία δόση χιούμορ ότι η κυβέρνηση  προτίθεται να καταργήσει τις προσφορές 1+1 στα ράφια των σούπερ μάρκετ ενώ υποστήριξε ότι οι έλεγχοι στην αγορά θα συνεχιστούν.

«Και εμείς στο σπίτι μας προτιμάμε τα 1+1, είναι πολύ πρακτικά. Δεν θα ήθελα να ξέρω αν γινόταν κάτι τέτοιο- που δεν πρόκειται να γίνει- τι θα γίνει με τη γυναίκα μου εάν γυρίσω σπίτι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Μαρινάκης διέψευσε επίσης εκ νέου ότι η κυβέρνηση προτίθεται να αυξήσει τα όρια συνταξιοδότησης.

«Η πολιτική της κυβέρνησης είναι γνωστή και ειδικότερα οι κομβικές προτεραιότητες της, όπως η επέκταση του Μετρο δεν είναι υπό διαπραγμάτευση» διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον νεοεκλεγέντα, δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα απαντώντας σε ερωτήσεις στο briefing των πολιτικών συντακτών.