Στη θέση του μέχρι την προκήρυξη των εκλογών διαμηνύουν από το Μαξίμου ότι θα παραμείνει ο Γιάννης Οικονόμου | INTIMEnews
Επικαιρότητα

Μαξίμου: Με Οικονόμου εκπρόσωπο μέχρι να προκηρυχθούν εκλογές – «Ο Πρωθυπουργός δεν αναζητεί τηλεστάρ»

Τι αναφέρουν κυβερνητικές πηγές με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από την Πόπη Τσαπανίδου με το νέο έτος
Protagon Team

Ως αβάσιμα απορρίπτονται από το Μέγαρο Μαξίμου τα περί αντικατάστασης του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου -με δεδομένο μάλιστα ότι κατέρχεται υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, στη Φθιώτιδα- ως «απάντηση» στην κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να βάλει νέα εκπρόσωπο Τύπου την «τηλεοπτική» Πόπη Τσαπανίδου.

Οπως αναφέρεται, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα, και ο κ. Οικονόμου θα παραμείνει στη θέση του μέχρι την προκήρυξη των εκλογών.

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αναζητεί τηλεστάρ, όπως η Κουμουνδούρου», ήταν το αιχμηρό σχόλιο που συνόδευσε την ανωτέρω διαρροή, με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ από την Πόπη Τσαπανίδου με το νέο έτος.

Σε μία επίδειξη πολιτικού πολιτισμού την ημέρα της σχετικής ανακοίνωσης από τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Οικονόμου είχε ευχηθεί η κυρία Τσαπανίδου «να συμβάλλει, εκ του ρόλου της, στη γόνιμη πολιτική αντιπαράθεση, με επιχειρήματα και τεκμήρια».