Η γυναίκα κρεμασμένη από το μικρό παράθυρο του λεωφορείου της γραμμής 3Κ | ΥοuΤube
Επικαιρότητα

Kωμικοτραγικές σκηνές σε αστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη – «Πορτοφολού» ξεγλίστρησε από παράθυρο!

Το απίστευτο περιστατικό που καταγράφηκε σε βίντεο από επιβάτη του λεωφορείου, σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.00 της Παρασκευής στη λεωφόρο Βασιλίσσης Ολγας
Protagon Team

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν μέσα σε αστικό λεωφορείο της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια απεγνωσμένης (αλλα τελικά επιτυχούς) προσπάθειας 30χρονης γυναίκας να διαφύγει μέσα από ανακλινόμενο παράθυρο του οχήματος, αφού πρώτα είχε επιχειρήσει να αφαιρέσει το πορτοφόλι άλλης επιβαίνουσας.

Το απίστευτο περιστατικό μάλιστα, έχει καταγραφεί σε βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα Grtimes. Σε αυτό διακρίνεται η 30χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία να έχει σφηνώσει στο μικρό ανακλινόμενο παράθυρο του λεωφορείου, από όπου τελικά κατάφερε να ξεγλιστρήσει μπροστά στα έκπληκτα μάτια των άλλων επιβατών.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.00 της Παρασκευής στη λεωφόρο Βασιλίσσης Ολγας σε λεωφορείο της γραμμής 3Κ,  περίπου στο ύψος της οδού Μπότσαρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρωταγωνίστρια επιβιβάστηκε στο λεωφορείο στη στάση Ανάληψη και λίγο αργότερα επιχείρησε να κλέψει πορτοφόλι από τσάντα άλλης γυναίκας-επιβάτη. Εγινε όμως  αντιληπτή και τότε ο οδηγός ακινητοποίησε το λεωφορείο κρατώντας κλειστές τις πόρτες του.

Εκείνη φέρεται να επέστρεψε το πορτοφόλι και κερδίζοντας χρόνο κινήθηκε προς το πίσω μέρος του οχήματος. Και καθώς όλες οι πόρτες ήταν κλειστές, επιχείρησε να διαφύγει περνώντας μέσα από το μικρό ανακλινόμενο παράθυρο. Κάποια στιγμή δείχνει να σφηνώνει στο μικρό άνοιγμα (όχι μεγαλύτερο από 30 εκατοστά), τελικά όμως καταφέρνει να ξεγλιστρήσει έξω και να  διαφύγει τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.