Η Γκραν Πλας στο κέντρο των Βρυξελλών | Shutterstock
Επικαιρότητα

Βρυξέλλες: Σεξουαλικό πάρτι με 25 συμμετέχοντες – ανάμεσά τους και ευρωβουλευτής

Ενα ροζ πάρτι με αλκοόλ και ναρκωτικά είχε στηθεί στο κέντρο της βελγικής πρωτεύουσας. Η Αστυνομία επενέβη και το σταμάτησε ενώ φαίνεται να συνελήφθη και μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Protagon Team

Σάλο έχει προκαλέσει στην πρωτεύουσα του Βελγίου η ανακοίνωση της Αστυνομίας ότι επενέβη για να σταματήσει ένα σεξουαλικό πάρτι με 25 συμμετέχοντες στο κέντρο της πόλης των Βρυξελλών το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα που επικαλέστηκαν οι Brussels Times, ένα από τα άτομα που συμμετείχαν στο ροζ πάρτι με αλκοόλ και ναρκωτικά είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο ευρωβουλευτής, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τελικά συνελήφθη και ανακρίθηκε από την αστυνομία.

Το πάρτι έγινε στο υπόγειο ενός μπαρ στην οδό Rue des Pierres, στο κέντρο των Βρυξελλών, όπως η εισαγγελία επιβεβαίωσε στην βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad.

«Περίπου είκοσι άτομα συνελήφθησαν επειδή δεν σεβάστηκαν τα υγειονομικά μέτρα, μετά από πάρτι που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής, στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου στο κέντρο των Βρυξελλών», δήλωσε το πρωί της Τρίτης η Σάρα Ντουράντ, εκπρόσωπος της εισαγγελίας των Βρυξελλών.