408
Στην Αυστραλία εκφράζονται φόβοι για απαγωγή της 4χρονης Κλίο Σμιθ | facebook

Αυστραλία: Η αστυνομία προσφέρει 1 εκατ. δολάρια αμοιβή για να βρεθεί η μικρή Κλίο

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2021, 18:08
Στην Αυστραλία εκφράζονται φόβοι για απαγωγή της 4χρονης Κλίο Σμιθ
|facebook

Αυστραλία: Η αστυνομία προσφέρει 1 εκατ. δολάρια αμοιβή για να βρεθεί η μικρή Κλίο

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2021, 18:08

Οι Αρχές στην Αυστραλία προσφέρουν αμοιβή 1 εκατ. δολάρια Αυστραλίας (750.000 δολάρια ΗΠΑ) σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης της 4χρονης Κλίο Σμιθ που εξαφανίστηκε από απομακρυσμένο κάμπινγκ το Σάββατο ενώ βρισκόταν εκεί με τους γονείς της.

Η μικρή εθεάθη για τελευταία φορά να κοιμάται στη σκηνή της οικογένειάς της στο παράκτιο κάμπινκ Μπλόουχοουλς Σακς στο Μακλίοντ, σχεδόν 900 χιλιόμετρα βόρεια του Περθ στη Δυτική Αυστραλία.

Η μητέρα της είπε ότι ανακάλυψε τη σκηνή ανοιχτή αργότερα εκείνο το πρωί με την μικρή να λείπει όπως και ο υπνόσακό της. Οι έρευνες που ξεκίνησαν άμεσα διεξάγονται τόσο αεροπορικώς όσο και με πλωτά μέσα από τις Αρχές.

«Έχουμε 100 αστυνομικούς σε αυτήν την ομάδα εργασίας.  Αυτό είναι το σημαντικό εδώ. Δεν εξαρτάται μόνο από την αστυνομία να βρει τον Κλίο, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάνουμε δημόσια έκκληση» είπε ο επίτροπος της Αστυνομίας της Δυτικής Αυστραλίας, Κολ Μπλάνκ. «Κάποιος στην κοινότητά μας ξέρει τι συνέβη. Κάποιος έχει τη γνώση και μπορεί να βοηθήσει» συμπλήρωσε.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι ανησυχούσαν θεωρώντας πολύ δύσκολο να έχει φύγει η Κλίο μόνη της από την περιοχή, καθώς το φερμουάρ της σκηνής άνοιγε σε ψηλότερο σημείο από αυτό που θα μπορούσε να φτάσει. Η 4χρονη βρισκόταν στην σκηνή με την μικρότερη αδελφή της, Ισλα, την μητέρα καθώς και τον σύντροφο της μητέρας της Τζέικ Γκλίντον.

Οι μητέρα της μικρής και ο σύντροφός της εμφανίστηκαν σε συνέντευξη Τύπου και έκαναν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση του παιδιού να μιλήσει

«Έχουμε ελπίδες να βρούμε ζωντανή την Κλίο, αλλά φοβόμαστε πολύ για την ασφάλειά της» δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής Ροντ Γουάιλντ σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου.

«Με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει από τον τόπο της εξαφάνισης, το γεγονός ότι η έρευνα έχει διαρκέσει τόσο πολύ… αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι κάποιος την πήρε από τη σκηνή» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Η μητέρα της Κλίο, Έλι Σμιθ, περιέγραψε πόσο «φρικτές» ήταν οι τελευταίες ημέρες. «Δεν έχουμε κοιμηθεί σχεδόν καθόλου» είπε δακρυσμένη σε συνέντευξη Τύπου.

«Όλοι μας ρωτάνε τι έχουμε ανάγκη και το μόνο που έχουμε ανάγκη είναι να επιστρέψει το κοριτσάκι μας στο σπίτι… Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω. Είναι πέρα από τις δυνάμεις μας και αισθανόμαστε απόγνωση, δεν έχουμε τον έλεγχο» πρόσθεσε.

Η Κλίο με την οικογένειά της είχαν μεταβεί την Παρασκευή στο απομακρυσμένο κάμπινγκ για να περάσουν εκεί το σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...