Επικαιρότητα

Κορονοϊός: Ξεκληρίστηκε οικογένεια ιερέα στην Ηλεία, μέσα σε λίγες μέρες έφυγε ο παπάς, η πρεσβυτέρα και οι γονείς της

Νόσησαν και τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά του ιερέα. Πώς άρχισε η διασπορά του ιού στην οικογένεια
Protagon Team

Μία ακόμη οικογενειακή τραγωδία στην εποχή της πανδημίας εκτυλίχθηκε σε χωριό της Ηλείας, όπου μέσα σε λίγες ημέρες κατέληξαν, χτυπημένοι από τον κορονοϊό, ένας ιερέας, η σύζυγός του και οι γονείς της, ενώ νόσησαν και τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά τους.

Σύμφωνα με το patrinews.gr , ενώ νοσούσε η σύζυγος του ιερέα, επισκέφθηκε τους γονείς της στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να νοσήσουν και εκείνοι. Τόσο ο πατέρας (επίσης ιερέας) όσο και η μητέρα της, αμφότεροι ανεμβολίαστοι, νόσησαν βαριά και χρειάστηκε να μπουν στο νοσοκομείο.

Οταν η πρεσβυτέρα επέστρεψε στο σπίτι της, στο χωριό του κάμπου της Ηλείας, κόλλησε και τον 54χρονο σύζυγό της (και αυτός ανεμβολίαστος), ο οποίος λίγες ημέρες αργότερα εισήχθη  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε και η σύζυγός του, η οποία έπειτα από λίγα 24ωρα έχασε τη μάχη με τον ιό και κατέληξε.

Το οικογενειακό δράμα είχε όμως και συνέχεια, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες πέθαναν ο 54χρονος ιερέας και τα πεθερικά του.

Πρώτα ο πεθερός στις 23/11, την επόμενη ημέρα η πεθερά στην Αθήνα και, τέλος, ο γαμπρός τους, στις 26/11 στο Νοσοκομείο Ρίου.

Κατά την ίδια πάντα πηγή, με κορονοϊό νόσησαν και τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας του ιερέα (όλα αγόρια), εκ των οποίων ο ένας γιος –25χρονος μαθηματικός που διαμένει στην Αθήνα– νοσηλεύτηκε.