| InTime News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Επικαιρότητα

Κολωνός: Στοιχεία για νέα πρόσωπα έδωσε η 12χρονη

Στην κατάθεσή της στις Αρχές ανήλικη φέρεται να μίλησε για τουλάχιστον τέσσερις άντρες οι οποίοι την βίασαν έναντι αμοιβής, αναφέροντας τα μικρά τους ονόματα, ενώ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες και για την κατάσταση που βίωνε με τον προσωρινά κρατούμενο Ηλία Μίχο
Protagon Team

Νέα δεδομένα και νέα πρόσωπα φάνηκε να προστίθενται την Παρασκευή στη δικογραφία της υπόθεσης του παιδιού από τον Κολωνό, με την ανακρίτρια που έχει αναλάβει την έρευνα να μελετά προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις της.

Στην κατάθεσή της στις Αρχές η 12χρονη φέρεται να μίλησε για τουλάχιστον τέσσερις άντρες οι οποίοι την βίασαν έναντι αμοιβής, αναφέροντας τα μικρά τους ονόματα, ενώ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες και για την κατάσταση που βίωνε με τον προσωρινά κρατούμενο Ηλία Μίχο, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Η 12χρονη ήταν απόλυτη ότι τα χρήματα που της έδιναν οι «πελάτες», που ήταν 50 ευρώ κάθε φορά, πήγαινα και τα έδινε «σε αυτόν» και ποτέ σε άλλον από την οικογένεια της. «Θα μου έλεγαν “που τα βρήκες;”».

Φέρεται επίσης να είπε: «Στο σπίτι δεν άνοιγα το τηλέφωνο. Επαιζα μόνο παιχνίδια γιατί φοβόμουν μην δουν τα αδέλφια μου κάτι και το πουν στη μαμά μου». Στην εν λόγω συσκευή τα ονόματα των ανδρών τα είχε καταχωρημένα με γυναικεία ονόματα, συμπλήρωσε.

Το κορίτσι εμφανίστηκε να έχει αναφερθεί, μεταξύ άλλων, και σε πρόσωπο που λόγω στενής επαγγελματικής σχέσης με τον Μίχο, είχε καθημερινή επαφή με τον κατηγορούμενο για μαστροπεία και βιασμό. Το πρόσωπο αυτό αναμένεται να κληθεί σε κατάθεση, καθώς μέχρι στιγμής η μαρτυρία του δεν περιλαμβάνεται στην δικογραφία, ανέφερε στο ρεπορτάζ του το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ως χώρο του «μαρτυρίου» της, όσον αφορά τους βιασμούς από τον Μίχο, η ίδια υπέδειξε το υπόγειο του καταστήματός του, κατά την ίδια πηγή.

Οπως έγινε γνωστό, οι Αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας τόσο του μαγαζιού του 53χρονου όσο και του επίμαχου υπογείου που σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και σε αυτόν τον χώρο.

Συνεχίζεται η έρευνα για τους «212»

Οι έρευνες συνεχίζονται και στο σκέλος της υπόθεσης όσων φαίνεται να συνομίλησαν με το προφίλ της 12χρονης, αριθμός που φθάνει τους 212, μετέδωσε το ΑΜΠΕ.

Οι συνομιλίες γινόντουσαν μέσω της εφαρμογής «blindchat» και από αυτές αποτυπώνονται το e-mail αλλά και τα στοιχεία της PayPal κάρτας που χρησιμοποιούνταν για τα φρικιαστικά ραντεβού του παιδιού.

Οι περισσότεροι από τους «υποψήφιους πελάτες» φάνηκε να είχαν «κατεβάσει» το προφίλ τους, ενώ κάποιοι από αυτούς φέρονται να αρνήθηκαν τις προτάσεις που εμφανιζόταν να τους κάνει το κοριτσάκι, λέγοντας πως είναι ακόμη πολύ μικρή.

Υπενθυμίζεται ότι στην απολογία του ο Μίχος υποστήριξε ότι «με την συναίνεση» του παιδιού είχε «συνευρεθεί» μαζί του τέσσερις φορές στο μαγαζί του και άλλη μία στο σπίτι του, σε χρόνο κατά τον οποίο η σύζυγος του απουσίαζε.

Και ο έτερος κατηγορούμενος, που επίσης βρίσκεται στις φυλακές, ο Ιωάννης Σοφιανίδης, αποδέχθηκε ότι είχε «συνευρεθεί» με το 12χρονο κορίτσι αρκετές φορές «με την συναίνεση» και «παρότρυνση» της ανήλικης.

Είπε επίσης πως γνώρισε την 12χρονη σε chat γνωριμιών και πως το κορίτσι πήγαινε μόνο του στα ραντεβού μαζί του. Τόνισε δε, πως δεν γνωρίζει και δεν είχε δει ποτέ τον Μίχο.

Το ΑΠΕ ΜΠΕ θύμισε, τέλος, ότι τόσο ο 42χρονος όσο και ο Μίχος διόρισαν αρχικά τον ίδιο δικηγόρο ο οποίος είχε παραστεί στην λύση του γάμου του Μίχου με την σύζυγο του στις 4 Οκτωβρίου. Εν συνεχεία και οι δύο κατηγορούμενοι ανακάλεσαν την εντολή προς τον εν λόγω δικηγόρο και εμφανίστηκαν στην ανακρίτρια χωρίς συνήγορο.