Φωτογραφία Αρχείου | IntimeNews
Επικαιρότητα

Κολωνός: Στον εισαγγελέα η μητέρα της 12χρονης την Πέμπτη – Κατηγορείται για μαστροπεία

Προκύπτουν ενδείξεις για εμπλοκή της στην σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του παιδιού
Protagon Team

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί το πρωί της Πέμπτης η 37χρονη μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, κατηγορούμενη για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση, μετέδωσε το βράδυ της Τετάρτης το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Το γεγονός ότι η κύρια κατηγόρια που της απέδωσε η ανακρίτρια είναι αντίστοιχη με του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, ανάμεσα σε άλλα, όπως ο βιασμός, σημαίνει ότι θεωρεί ότι το παιδί εκδίδονταν με την συμβολή και της ίδιας, ανέφερε το ίδιο Μέσο στο ρεπορτάζ του.

Η 37χρονη, που συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετά από το ένταλμα το οποίο εξέδωσε η ανακρίτρια, κρατούνταν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, συνεχιζόταν η έρευνα από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής καθώς εξετάζεται, μεταξύ άλλων, εάν υπάρχουν και άλλα θύματα σε αυτή την σοκαριστική υπόθεση.

Προφυλακιστέοι οι Μίχος και Σοφιανίδης

Νωρίτερα την Τετάρτη οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού οδηγήθηκαν στη φυλακή, μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 33ης τακτικής ανακριτρίας.

Στη σύντομη διαδικασία που προηγήθηκε, καθώς ο περισσότερος χρόνος αναλώθηκε στην προσπάθεια διορισμού δικηγόρου για τους Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανίδη, και οι δύο φέρονται να ομολόγησαν μόνο τη «συνεύρεση τους» με το παιδί.

Μετά το πέρας της απολογητικής διαδικασίας Ανακρίτρια και εισαγγελέας ομόφωνα έκριναν πως οι δύο κατηγορούμενοι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.