| Intime
Επικαιρότητα

Καβάλα: Συνελήφθη 23χρονος για τον φόνο της 83χρονης γιαγιάς του

Ο νεαρός, σύμφωνα πληροφορίες, επιτέθηκε στη γυναίκα με την οποία ζούσε μαζί για ασήμαντη αφορμή και την ξυλοκόπησε για ώρα ώσπου αυτή κατέληξε
Protagon Team

Έναν 23χρονο άντρα συνέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας για τη δολοφονία της 83χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Χρυσοχώρι, έχοντας εμφανή σημάδια από χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπό της.

Ο νεαρός είναι ο εγγονός της άτυχης γυναίκας, ο οποίος διέμενε στο σπίτι μαζί με τον πατέρα του που είναι γιος της 83χρονης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της ενδοοικογενειακής βίας και για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων.

To protothema.gr ανέφερε ότι ο 23χρονος νεαρός, που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, έδερνε επί ώρες τη γιαγιά του. Αργά το βράδυ της Κυριακής, η γυναίκα  ξύπνησε μέσα στη νύχτα και ζήτησε από τον εγγονό της ένα ποτήρι νερό, αλλά εκείνος έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να την ξυλοκοπεί ώσπου η γυναίκα κατέληξε.

Ο 23χρονος έχει προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και κατά την προανάκριση ομολόγησε ότι με χρήση βίας προκάλεσε στη γιαγιά του σωματικές βλάβες για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί την Τρίτη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών. Σημειώνεται ότι ο ίδιος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για αδικήματα.