343
|

Καταζητείται το ιπτάμενο Tesla που πήρε σβάρνα ό,τι υπήρχε και έγινε viral

Καταζητείται το ιπτάμενο Tesla που πήρε σβάρνα ό,τι υπήρχε και έγινε viral

Αν θυμάστε εκείνο το παλιό ανέκδοτο με έναν οδηγό-σίριαλ κίλερ, κατέληγε στο «ευτυχώς δεν πάθαμε τίποτα». Κάτι τέτοιο φαίνεται να ισχύει και εδώ, σ’ αυτό το ανατριχιαστικό βίντεο που δείχνει έναν αγνώστων, μέχρι στιγμής, στοιχείων οδηγό που δοκίμασε να κάνει ένα άλμα με το αυτοκίνητό του μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Αδιαφορώντας τελείως για την προσγείωση. Η οποία, όπως θα δείτε, ήταν ανώμαλη. Το Model S, όπως είναι ο κωδικός του μοντέλου, πρώτα απογειώθηκε παίρνοντας φόρα και μετά, στην κατηφόρα που ακολουθούσε, κατέστρεψε ό,τι βρήκε στο πέρασμά του, όπως ο λίβας τα σπαρτά.

To ατύχημα συνέβη ακριβώς τα μεσάνυχτα της Κυριακής, στη διασταύρωση των οδών Μπάξτερ και Αλβαράντο (σε περίπτωση που σκαμπάζετε κάτι από «Ελ-Έι») και ο θόρυβος κάλυψε τα πάντα.

Κατέστρεψε σταθμευμένα αυτοκίνητα, κάδους – ευτυχώς μόνο υλικές ζημίες. Χωρίς καν ορατότητα τού τι επακολουθεί; Με πλήρη άγνοια κινδύνου; Με ληγμένα ναρκωτικά; Προς το παρόν, κανείς δεν ξέρει τι προκάλεσε τόσο ασύδοτη συμπεριφορά όπου, μόνο από σύμπτωση δεν σκοτώθηκε κάποιος πεζός ή δεν έμεινε ανάπηρος λόγω του ηλιθίου. Το περιστατικό ήταν σε συνέχεια συνεύρεσης μιας πολυπληθέστερης παρέας κατόχων Tesla που είχε προηγηθεί μερικές ώρες νωρίτερα. Από αυτό μάλλον προκύπτει ότι και το εγχείρημα-«κασκαντέρ» ήταν συνεννοημένο.

Ως φαίνεται, υπήρχαν κάποιοι που ήταν ήδη εκεί στο σημείο, το περίμεναν το άλμα και ήταν έτοιμοι, με τα κινητά ανά χείρας, για να απαθανατίσουν το σάλτο (παραλίγο) μορτάλε. Το αστυνομικό τμήμα, το γνωστό σε όλους τους σινεφίλ και όχι μόνον, LAPD, ανέβασε χθες στον επίσημο λογαριασμό του στο Τουίτερ και την ανακοίνωση της προκήρυξη της χρηματικής αμοιβής για τη σύλληψη του δράστη.

O οποίος παράτησε το αυτοκίνητο επί τόπου και, απλώς, εξαφανίστηκε. Δυστυχώς τέτοιοι, και ακόμα χειρότεροι, που αφήνουν θύματα αβοήθητα, κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...