Ξεσπάθωσε για μία ακόμη φορά για το Μακεδονικό ο Νίκος Καρανίκας | Τwitter
Επικαιρότητα

Καρανίκας reloaded: Aμόρφωτα ανιστόρητα ρουφιανοφασιστάκια προσβάλλουν τη Μακεδονία

Δεν κατανοούν ότι η ελληνική Μακεδονία είναι και παραμένει και ελληνική αλλά και Μακεδονία, ότι δεν χάνει ούτε την Ιστορία της ούτε τον πολιτισμό της, υπογραμμίζει σε νέα του ανάρτηση ο λαλίστατος σύμβουλος του Πρωθυπουργού
Protagon Team

Ο Νίκος Καρανίκας δηλώνει εξοργισμένος από  την κριτική -και τις αποδοκιμασίες- που δέχεται η κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών και για μία ακόμη φορά επιχειρεί να… βάλει τα πράγματα στη θέση τους για τα αποτελέσματα της διακρατικής συμφωνίας που εγκρίθηκε την Τετάρτη από το κοινοβούλιο των Σκοπίων.

Σε νέα του ανάρτηση στο Facebook ο πρωθυπουργικός σύμβουλος  εκφράζει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δημοκράτες, μορφωμένοι άνθρωποι -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- δείχνουν να μην κατανοούν το περιεχόμενο και τη σημασία της  συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ.

«Δεν κατανοούν ότι η ελληνική Μακεδονία είναι και παραμένει και ελληνική αλλά και Μακεδονία . Δεν κατανοούν ότι δεν χάνει ούτε την Ιστορία της ούτε τον πολιτισμό της», υπογραμμίζει αγανακτισμένος και ταυτόχρονα εκφράζει τη λύπη του που στον τόπο του (Γιδά -Αλεξάνδρεια Ημαθίας) δεν βγαίνουν να μιλήσουν για τη συμφωνία οι «μορφωμένοι δημοκράτες πατριώτες», αλλά «τα αμόρφωτα ανιστόρητα ρουφιανοφασιστακια του χωριού και προσβάλλουν την περιοχή, τους πρόσφυγες παππούδες μας και γιαγιάδες μας».

Γιατί πατριωτισμός είναι η ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονες, υπογραμμίζει στη νέα του διαδικτυακή παρέμβαση ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα.