| YouTube
Επικαιρότητα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο του Αυτοφώρου

Τι ισχυρίστηκε ο δικηγόρος μιας από τις κοπέλες που είδαν να ανεβαίνουν στο Διαδίκτυο οι προσωπικές στιγμές τους. «Φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική ζωή του, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο», τόνισε ο Απόστολος Λύτρας
Protagon Team

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τον δικηγόρο μιας από τις καταγγέλλουσες, Απόστολο Λύτρα, να μιλά για συνολικά εννέα βίντεο με ισάριθμες κοπέλες, τα οποία φέρεται να έχει «ανεβάσει» ο συμπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» στο Διαδίκτυο, σε πλατφόρμες πορνογραφικού περιεχομένου.

Οπως είπε ο δικηγόρος, ο ίδιος εκπροσωπεί την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία. Η κοπέλα είχε βάσιμες υποψίες ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τη βιντεοσκοπούσε, όταν ήταν μόλις 18 ετών (σήμερα 23) για να διαπιστώσει τελικά ότι είχε διαρρεύσει το υλικό στο Διαδίκτυο, σε site με αντίστοιχο περιεχόμενο.

Στο βίντεο της εν λόγω κοπέλας –υπόθεση που ήρθε την Τρίτη στο φως της δημοσιότητας– και στην αρχική πρώτη καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την οποία άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της δράσης του παρουσιαστή, έρχονται σύμφωνα με πληροφορίες να προστεθούν άλλα επτά βίντεο.

«Αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες», σχολίασε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο Απόστολος Λύτρας.

Πλέον, σημείωσε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο Διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο, «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ, μιλάμε για κακούργημα».

«Το αδίκημα –τόνισε– είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της». «Εμείς από την πλευρά μας, κάναμε επισήμως την καταγγελία –συμπλήρωσε– και περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη». Ηδη, είπε, κατατέθηκε μήνυση για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών τής πρώην συντρόφου του παρουσιαστή χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Με βάση τα παραπάνω, ο γνωστός ποινικολόγος εκτίμησε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ότι ενδεχομένως και εντός της ημέρας μπορεί να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Παναγιωτόπουλος αναζητείται ήδη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, με τους αστυνομικούς να μεταβαίνουην στη μόνιμη κατοικία του στην περιοχή των Νέων Επιβατών.

«Οποια κοπέλα έχει πέσει θύμα τέτοιων καταστάσεων να πάει στις αρχές να μιλήσει, δεν έχει να ντραπεί για κάτι. Να μην κατηγορούμε τα θύματα. Είναι φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο», υπογράμμισε ο Απόστολος Λύτρας για όσους επιμένουν να λένε ότι φταίνε και τα θύματα.

Κατά δήλωση, τέλος, του κ. Λύτρα, στα χέρια του έχει καταγγελία από κοπέλα στη Θεσσαλονίκη σχετικά με τη λειτουργία  πλατφόρμας ανταλλαγής πληροφοριών για ερωτικές συντρόφους. Εκεί, είπε, «είδα ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να ανταλλάσσουν πληροφορίες για τη σεξουαλική ζωή γυναικών από όλη την Ελλάδα. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία μιας γυναίκας και αναφέροντας ότι μένει εκεί και πώς τη λένε. Κάποιος άλλος από τους χρήστες, προφανώς από την περιοχή της, που τη γνωρίζει ξεκινά και αναφέρει πληροφορίες για την ερωτική ζωή της γυναίκας και όχι μόνο».