Επικαιρότητα

Ιστορίες πολιτικής ελαφρότητας #675

Ο Γεωργιάδης λέει ότι του έλειψαν οι διαδηλωτές έξω από τα νοσοκομεία / Το ζεύγος Γεωργία Πολυτάνου - Χάρης Δούκας πήγε σε συναυλία στον Λυκαβηττό και προσκάλεσαν τον Νίκο Ανδρουλάκη στον γάμο τους
Protagon Team

Ο Γεωργιάδης λέει ότι του έλειψαν οι διαδηλωτές έξω από τα νοσοκομεία

Για τα όσα κραυγαλέα αποκάλυψε ο Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της ΝΔ, με τους 100 γιατρούς που υπερσυνταγογραφούσαν αμέτρητα φάρμακα ακόμα και στη μάνα τους ή στα παιδιά τους –μιλάμε για ανθρώπους που κατά τα άλλα έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη– θα τα διαβάσετε αλλού στο Protagon. Εδώ θα σταθούμε στον καημό του υπουργού: δεν βλέπει κόσμο να διαδηλώνει όταν επισκέπτεται τα νοσοκομεία.

 

«Δεν θέλετε αντιπολίτευση για τον χώρο της υγείας» τον ρώτησαν σε ένα σημείο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη το πρωί στο υπουργείο για να παρουσιάσει τα στοιχεία σχετικά με την παράνομη συνταγογράφηση.

 

Και εκεί ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Οταν πηγαίνω, τελευταία, στα νοσοκομεία και δεν υπάρχουν διαδηλωτές απ’ έξω, μη σας πω ότι μου λείπουν κιόλας».

 

Ο ίδιος μάλστα συνέχισε λέγοντας η γόνιμη αντιπολίτευση βοηθά το υπουργείο Υγείας να γίνει καλύτερο. Αλλά διαβεβαίωσε ότι το ΕΣΥ λειτουργεί σήμερα καλύτερα από ποτέ…

Το ζεύγος Γεωργία Πολυτάνου - Χάρης Δούκας πήγε σε συναυλία στον Λυκαβηττό και προσκάλεσαν τον Νίκο Ανδρουλάκη στον γάμο τους

Για όσους έχουν αγωνία πώς περνάει τα βράδια του ο Χάρης Δούκας, δημαρχος Αθηναίων, μετά την ήττα του στις εκλογές για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, να πούμε ότι την Τρίτη πήγε στον Λυκαβηττό μαζί με την καλή του, τη Γεωργία Πολυτάνου, για να παρακολουθήσουν τη συναυλία «Τίποτα δεν πάει χαμένο: 50 χρόνια τραγούδια για έναν καλύτερο κόσμο».

 

Η συναυλία έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνη ο δήμος Αθηναίων για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης, συγκέντρωσε πολύ κόσμο και έδωσε την ευκαιρία για μια δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού εν όψει του γάμου τους που θα τελεστεί το προσεχές Σάββατο στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη στη Θήβα.

 

Βέβαια, ο κ. Δούκας δεν έκανε κάποια ανάρτηση με τη μέλλουσα σύζυγό του, αλλά με τους επικεφαλής της Τεχνόπολης που ήταν διοργανώτρια της συναυλίας και φυσικά με την σπουδαία Μαρία Φαραντούρη, που ερμήνευσε μερικά από τα πολιτικά τραγούδια.

Αλλά το θέμα του γάμου είναι αυτό που συζητείται στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Ο κ. Δούκας μάλιστα προσκάλεσε τον νικητή των εκλογών, τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά και θα πάει.

 

Στον γάμο έχουν προσκληθεί και οι άλλοι συνυποψήφιοι, όπως και πολλά στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Αλλωστε θα υπάρχει και γκράντε γλέντι σε κτήμα της Βοιωτίας.