Η φωτογραφία της συνάντησης που «ανέβασε» ο Νίκος Ταχιάος | Facebook
Επικαιρότητα

Η (τυχαία) συνάντηση Ταχιάου – Μπουτάρη έφερε ραντεβού: «Οχι δεν τα τσουγκρίσαμε…»

Αφορμή για το πρώτο τους τετ α τετ αποτέλεσε η πρόσκληση του επεμβατικού καρδιολόγου Χουρμούζιου Αραμπατζή. Νυν και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης συμφώνησαν να τα πουν από κοντά μέσα στις επόμενες ημέρες
Protagon Team

Μία τυχαία συνάντησή τους στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Χάρτης των Γεύσεων» στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο ήταν αρκετή για να κλείσει το ραντεβού της πρώτης συνάντησης του υποψήφιου της ΝΔ για τον δήμο Θεσσσαλονικης, Νίκου Ταχιάου, με τον απερχόμενο δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

Προσκεκλημένοι του γνωστού καρδιολόγου επεμβατικού καρδιολόγου Χουρμούζιου Αραμπατζή  (θεράποντος -υπενθυμίζεται- ιατρού του Γιάννη Μπουτάρη στην επέμβαση αγγειοπλαστικής στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο), οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και ο Νίκος Ταχιάος ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Facebook με την ακόλουθη λεζάντα:

«Όχι δεν τσουγκρίσαμε ποτήρια με τον Γιάννη Μπουτάρη στην χθεσινή συνάντησή μας στο Συνεδριακό Κέντρο ‘Ιωάννης Βελλίδης’ όπου βρεθήκαμε καλεσμένοι του κοινού μας φίλου επεμβατικού καρδιολόγου Χουρμούζιου Αραμπατζή που μίλησε για τα οφέλη του ενός (μόνο) ποτηριού κρασιού στην υγεία.

Νομίζω μάλιστα ότι ήμασταν οι μοναδικοί που κυκλοφορούσαμε χωρίς ένα ποτήρι δοκιμής στο χέρι μας

Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα σε ένα ραντεβού το οποίο όφειλα να κλείσω οπωσδήποτε και πάλι όχι για να τα ‘τσουγκρίσουμε’. Έχω, εδώ και χρόνια, γράψει τόσα πολλά για το φαινόμενο Γιάννης Μπουτάρης ώστε να μην βρίσκω λόγο να επαναλαμβάνομαι».

«Το ξεκαθάρισα», καταλήγει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, «δεν θα καβαλήσω το κύμα της αντιδημοφιλίας του Μπουτάρη, θα μιλήσω για την Θεσσαλονίκη μου όπως την βλέπω, την ξέρω, την θέλω και μπορώ».