H Κούρι Ρίτσινς με τον σύζυγό της | CreativeProtagon/Facebook
Επικαιρότητα

Η θλιμμένη χήρα έγραψε βιβλίο για το πένθος αφού δηλητηρίασε τον άντρα της!

Η Κούρι Ρίτσινς έγραψε το βιβλίο, όταν η ίδια και τα τρία παιδιά της έχασαν «απρόσμενα» το σύζυγό της. Μόνο που ο θάνατός του, όπως φαίνεται, δεν ήταν και τόσο απρόσμενος... 
Protagon Team

Η 33χρονη Κούρι Ρίτσινς από τη Γιούτα, μητέρα τριών παιδιών και συγγραφέας ενός παιδικού βιβλίου για το πένθος, κάλεσε την αστυνομία όταν βρήκε τον 39χρονο σύζυγό της, Ερικ Ρίτσινς, «παγωμένο» στο σπίτι τους τον Μάρτιο του 2022. Τώρα, η Ρίτσινς κατηγορείται για τη δολοφονία του, σύμφωνα με τους Times.

Η Ρίτσινς είχε πει στην αστυνομία ότι οι δύο τους γιόρταζαν μια επιχειρηματική συμφωνία και η ίδια του είχε φτιάξει ένα κοκτέιλ λίγη ώρα νωρίτερα.

Ο ιατροδικαστής βρήκε πέντε φορές το θανατηφόρο όριο φαιντανύλης στο σώμα του Ρίτσινς. Οι εισαγγελείς λένε ότι η σύζυγός του είχε ρίξει το ναρκωτικό στο ποτό του και την προσάγουν για τη δολοφονία του, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της πόλης Σάμιτ. Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι ένας φίλος του υποπτευόταν ότι η Ρίτσινς προσπαθούσε να δηλητηριάσει τον σύζυγό της, έναν μήνα πριν εκείνος πεθάνει.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι ένας φίλος της κατηγορουμένης είναι έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος τη βοήθησε να βρει τη φαιντανύλη, ένα συνθετικό οπιοειδές το οποίο χρησιμοποιείται ως αναλγητικό κατά τη διάρκεια της αναισθησίας. Η Ρίτσινς, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ζήτησε «λίγο από εκείνο που πήρε ο Μάικλ Τζάκσον», ενώ διευκρίνισε αργότερα ότι εννοεί τη φαιντανύλη. Το ναρκωτικό ευθύνεται για περισσότερους από 100.000 θανάτους στις ΗΠΑ.

Η Ρίτσινς σε μια ευτυχισμένη οικογενειακή φωτογραφία

Οι κατηγορίες έρχονται δύο μήνες μετά την τηλεοπτική εμφάνιση της Ρίτσινς για την προώθηση του βιβλίου της «Are You With Me?», το οποίο έγραψε για να βοηθήσει τα παιδιά να διαχειριστούν τον θάνατο κάποιου αγαπημένου τους προσώπου. Στην εκπομπή, η Ρίτσινς είπε ότι ο θάνατος του συζύγου της ήταν απρόσμενος και διέλυσε την ίδια και τους τρεις γιους τους.

Είπε ότι, για τα παιδιά, το πένθος είναι «να φροντίσεις ώστε το πνεύμα τους (των νεκρών) θα είναι πάντα ζωντανό στο σπίτι σου». Πρόσθεσε: «Ξέρετε, εξηγώ στο παιδί μου ότι μόνο και μόνο επειδή (ο πατέρας) δεν είναι παρών εδώ μαζί μας, δεν σημαίνει ότι η παρουσία του δεν είναι εδώ μαζί μας». Οι παρουσιαστές της εκπομπής επαίνεσαν τη Ρίτσινς για το πόσο καταπληκτική μητέρα είναι.

Τον περασμένο μήνα η Ρίτσινς μίλησε σε άλλο τοπικό ειδησεογραφικό μέσο για την προώθηση του βιβλίου. Είπε: «Ηταν μια πολύ μακρά χρονιά και μια δύσκολη χρονιά. Η συγγραφή αυτού του βιβλίου έφερε λίγη γαλήνη σε μένα και στα αγόρια μου». Είπε ότι το βιβλίο βασίστηκε σε ερωτήσεις που της έκαναν τα παιδιά της τους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα τους, όπως «είναι ο μπαμπάς μαζί μας στα πάρτι γενεθλίων ή στα Χριστούγεννα;».

To εξώφυλλο του βιβλίου της «Are You With Me?», το οποίο έγραψε για να βοηθήσει τα παιδιά να διαχειριστούν το πένθος

Και πρόσθεσε: «Περνούν τη θλίψη αυτή που νιώθεις όταν ξέρεις ότι απλώς ο άλλος δεν είναι εδώ, αυτή τη στιγμή. Ετσι, γράψαμε αυτό το βιβλίο και ελπίζουμε πραγματικά να προσφέρει κάποια παρηγοριά όχι μόνο, προφανώς, στην οικογένειά μας αλλά σε άλλες οικογένειες που περνούν το ίδιο πράγμα».

Η Ρίτσινς είπε ότι δεν είχε προηγούμενη συγγραφική εμπειρία, αλλά βασίστηκε στο μητρικό της ένστικτο για το βιβλίο. Αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες σχετικά με την κατοχή του παράνομου ναρκωτικού GHB, ενός φαρμάκου για τη ναρκοληψία.