Πάνω, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολουθεί τον Αντετοκούνμπο - κάτω με μαθητές στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς | Social media/ ΓΤ ΠτΔ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ / CreativeProtagon
Επικαιρότητα

Η Σακελλαροπούλου στη Χάλκη: Το βράδυ Αντετοκούνμπο, το πρωί αγιασμός

Το ταξίδι της Προέδρου της Δημοκρατίας στο ακριτικό νησί είχε δύο... ημίχρονα. Το βράδυ παρακολούθησε τον αγώνα της Ελλάδας με την Τσεχία, το πρωί παρέστη στις τελετές για την έναρξη της χρονιάς στα σχολεία
Protagon Team

Το βράδυ της Κυριακής η Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρακολούθησε σε καφενείο της Χάλκης τον νικηφόρο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Τσεχία για τη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ –σχετικές φωτογραφίες κυκλοφόρησαν και στα social media. Το πρωί της Δευτέρας, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στο ακριτικό νησί, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στα τοπικά σχολεία για την τελετή του αγιασμού με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

«Σήμερα ξανασυναντάτε στο σχολείο τους φίλους, τους δασκάλους και τους καθηγητές σας, μα πάνω από όλα τη γνώση. Την κινητήρια δύναμη της αλλαγής, που μας βοηθάει να διαμορφώσουμε χαρακτήρα, να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση, να αντιμετωπίσουμε τη ζωή χωρίς φόβο», τόνισε η κυρία Σακελλαροπούλου απευθυνόμενη στους μαθητές και τις μαθήτριες.

«Καμαρώνω για τα επιτεύγματά σας, όπως την 2η θέση στον 4ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Generation Next, καθώς και το θαυμάσιο ηλεκτρονικό περιοδικό σας, “e- Χάλκe”, που κυκλοφορήσατε πρόσφατα και σε έντυπη μορφή», ανέφερε.

Και κατέληξε: «Με τη δημιουργική χρήση της τεχνολογίας, την πρωτοτυπία και την ενεργητικότητά σας ανοίγεστε από το ακριτικό, πανέμορφο νησί σας σε ολόκληρο τον κόσμο. Εύχομαι μια καλή σχολική χρονιά, με ελπίδα και αισιοδοξία!».