Ο Σωτήρης Τσιόδρας ολοκλήρωσε την ενημέρωση με μία ευχή για όλους μας | ΕΡΤ
Επικαιρότητα

Η on camera ευχή του Σωτήρη Τσιόδρα

Με μια ευχή έκλεισε την ενημέρωση των 6 μ.μ. την Πέμπτη ο καθηγητής, με την οποία εξέφρασε την ελπίδα για τήρηση της ενότητας και των κανόνων υγιεινής
Protagon Team

Εκτός από επιστήμονας και άνθρωπος με βαθιά θρησκευτική πίστη, ο Σωτήρης Τσιόδρας έχει αποδείξει on camera το ενδιαφέρον του για τους συνανθρώπους του, τους παππούδες και τις γιαγιάδες που ποτέ δεν αποκαλεί ηλικιωμένους, αλλά για την υγεία όλου του κόσμου, μηδενός εξαιρουμένου.

Την Πέμπτη, έκανε για πρώτη φορά on camera μία ευχή, με την οποία μάλιστα ολοκλήρωση την προγραμματισμένη ενημέρωση των 6 μ.μ.

«Θέλω να τελειώσω με μια ευχή. Να μείνουμε ενωμένοι και προσηλωμένοι σε μια υγιεινή συμπεριφορά με απλούς κανόνες που αφορούν την απόσταση, την υγιεινή των χεριών και την αναπνευστική υγιεινή», ανέφερε ο κ. Τσιόδρας.

«Αυτή την συμπεριφορά με αίσθημα ευθύνης πρέπει να την αυτό-επιβάλλουμε και να την υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας όταν ξεχνιόμαστε και θα μας βοηθήσει γενικότερα στην περαιτέρω στάση μας απέναντι στην πανδημία και έχω την αίσθηση πως θα οδηγήσει και στον γενικότερο περιορισμό των λοιμώξεων», πρόσθεσε.