Η Μαντόνα κάνει βόλτα με μαύρο δαντελωτό φόρεμα στο Πορτοφίνο, στις 13 Αυγούστου | MEGA/GC Images/Ideal Images
Επικαιρότητα

Η Μαντόνα έγινε 66 ετών και το γιόρτασε στην Πομπηία

Στα γενέθλιά της, η εμβληματική σταρ της ποπ επισκέφθηκε το αρχαίο θέατρο και χάρισε 250.000 ευρώ σε πολιτιστικό πρόγραμμα για τους νέους της περιοχής, μέσω του οποίου θα ανεβάσουν μία παράσταση το 2025
Protagon Team

Με σειρά από εμφανίσεις και πριβέ πάρτι με δικούς της ανθρώπους στη νότια Ιταλία,γιόρτασε τα 66α της γενέθλια η Μαντόνα αυτή την εβδομάδα.

Από το Πορτοφίνο έως την Πομπηία, η Μαντόνα ντύθηκε για την περίσταση με δαντελωτά ρούχα και διχτυωτά καλσόν, που δημιούργησαν για αυτή το αγαπημένο της σχεδιαστικό δίδυμο των ιταλών μόδιστρων, Dolce & Gabbana.

Η Μαντόνα επισκέφθηκε το μεγάλο θέατρο του αρχαιολογικού χώρου της Πομπηίας και συνάντησε 300 παιδιά και εφήβους που συμμετέχουν στο τοπικό πρόγραμμα «Dream of flying», το οποίο έχει στόχο τη σύνδεση των νέων της περιοχής με το μοναδικό μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco.

Ενθουσιάστηκε μάλιστα τόσο πολύ από τους νέους που δώρησε στο πρόγραμμα 250.000 ευρώ για να καλύψει τις ανάγκες του για τα επόμενα χρόνια.

Οι νέοι θα ανεβάσουν μία κλασική κωμωδία στο αρχαίο θέατρο, τον Μάιο του 2025, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου το σενάριο, τη σκηνοθεσία, τις ερμηνείες και την παραγωγή.

Αρχικά, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Μαντόνα θα κάνει «μέγα πάρτι» στο αρχαίο θέατρο ηλικίας 2.200 ετών, με 500 διάσημους καλεσμένους, για να διαψευστεί στη συνέχεια από τη διεύθυνση του Αρχαιολογικού Πάρκου της Πομπηίας.

«Σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν στον Τύπο αυτές τις μέρες για «μέγα πάρτι» διεθνούς διασημότητας με 500 καλεσμένους στις ανασκαφές της Πομπηίας, καθώς και για υποτιθέμενο ενοίκιο 30.000 ευρώ για το Μεγάλο Θέατρο, το Αρχαιολογικό Πάρκο διευκρινίζει ότι πρόκειται για αβάσιμες αναφορές», ανέφερε η ανακοίνωση.