411
Η Λίλιμπετ- Νταϊάνα Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ | Reuters

Η κόρη του Χάρι και της Μέγκαν έγινε ενός έτους και ποζάρει στον φακό

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2022, 18:29
Η Λίλιμπετ- Νταϊάνα Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ
|Reuters

Η κόρη του Χάρι και της Μέγκαν έγινε ενός έτους και ποζάρει στον φακό

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2022, 18:29

Τον πρώτο χρόνο της ζωής τής κόρης τους Λίλιμπετ, γιόρτασαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες της. Η μικρούλα που έχει τα χρώματα του πατέρα της, πόζαρε στον φακό, στην αυλή του Frogmore Cottage, του σπιτιού που διατηρεί η οικογένεια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Φορώντας ένα φόρεμα ανοιχτού γαλάζιου χρώματος και μια λευκή κορδέλα στα μαλλιά της, η Λίλιμπετ, που έχει τα μπλε μάτια και τα καστανοκόκκινα μαλλιά του Χάρι, χαμογελούσε στον φωτογραφικό φακό και έδειχνε να περνάει πολύ καλά στο πικ-νικ που οργάνωσαν στον κήπο για τα γενέθλιά της οι γονείς της, καλώντας στενούς φίλους και συγγενείς.

Τη φωτογραφία τράβηξε ο Μίσαν Χάριμαν, φίλος της οικογένειας, που παραβρέθηκε με τη σύζυγο και τις κόρες τους στο πάρτι. Στο παρελθόν είχε φωτογραφίσει την Μέγκαν με την Λίλιμπετ και την γυναίκα του και τα δικά τους παιδιά στο σπίτι τους, (φωτογραφία κάτω)  ενώ από φωτογραφίες, φαίνεται ότι κάνει παρέα και με τον Χάρι, με τον οποίο βρέθηκε στους Αγώνες Invictus που διοργανώνονται για την στήριξη των στρατιωτικών με αναπηρία.

Credit: Twitter

Την τούρτα γενεθλίων της Λίλιμπετ είχε φτιάξει η Κλερ Πτακ, ιδιοκτήτρια του Violet Bakery, που είχε αναλάβει και την τούρτα του γάμου του Χάρι και της Μέγκαν.

Οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα λίγες ώρες αφότου ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ανάρτησαν ανέκδοτες φωτογραφίες από τις τετραήμερες εκδηλώσεις προς τιμήν των 70 ετών στον θρόνο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Την Λίλιμπετ είδε για πρώτη φορά και η προγιαγιά της Ελισάβετ, αλλά δεν υπάρχουν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται μαζί. Πάντως, η βασιλική οικογένεια ευχήθηκε χρόνια πολλά στη μικρή μέσω Twitter.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ευχαρίστησαν τον κόσμο που προς τιμήν των γενεθλίων της κόρης τους, έδωσαν χρήματα στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό World Central Kitchen που δίνει φαγητό σε ανθρώπους που είναι θύματα φυσικών καταστροφών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...