Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς «Emily in Paris», Ντάρεν Σταρ, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έχει «τεράστιο ταλέντο» | Shutterstock/Frederic Legrand - COMEO
Επικαιρότητα

Η Μπριζίτ Μακρόν ετοιμάζεται για εμφάνιση στο «Emily in Paris»

Παρά τις κριτικές που δέχεται στη Γαλλία η τηλεοπτική σειρά του Netflix, η Πρώτη Κυρία θα παίξει τον εαυτό της στο δεύτερο μισό της τέταρτης σεζόν, που προβάλλεται την Πέμπτη
Protagon Team

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, θα κάνει μια μικρή εμφάνιση ερμηνεύοντας τον εαυτό της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Netflix, «Emily in Paris» στο δεύτερο μισό της τέταρτης σεζόν, τα επεισόδια του οποίου θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη.

Η βρετανική εφημερίδα Guardian ανέφερε ότι η σύζυγος του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν θα φορά τα δικά της ρούχα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Elle, «χωρίς να της έχουν δοθεί ιδιαίτερες ενδυματολογικές οδηγίες» από τη σειρά, που κινείται γύρω από τον κόσμο της μόδας. Ο δημιουργός της σειράς, Ντάρεν Σταρ, αναφέρει στο Elle ότι η Πρώτη Κυρία «έχει τεράστιο ταλέντο».

Σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris», Λίλι Κόλινς –κόρη του βραβευμένου μουσικού της ποπ, Φιλ Κόλινς– το μικρό πέρασμα της 71χρονης πρώην καθηγήτριας ήταν στα σκαριά από την δεύτερη σεζόν της σειράς, που προβλήθηκε το 2022.

«Η ιδέα γεννήθηκε μετά τη συνάντηση που είχαμε [ο Σταρ κι εγώ] μαζί της στο Μέγαρο των Ηλυσίων τον Δεκέμβριο του 2022», λέει η Κόλινς. «Είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς και αντιμετώπισε μια αναφορά του ονόματός της στην πρώτη σεζόν με πολύ χιούμορ. Τα γυρίσματα μαζί της ήταν για μένα τιμή και πραγματική χαρά», συμπληρώνει.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η Μακρόν θα ερμηνεύσει τον εαυτό της στην οθόνη. Το 2018 εμφανίστηκε στη γαλλική κωμική σειρά «Vestiaires», που καταγράφει τη ζωή δύο κολυμβητών με ειδικές ανάγκες. Νωρίτερα φέτος, ανακοινώθηκε ότι μια βιογραφική σειρά σε έξι μέρη με τίτλο «Μπριζίτ, Μια Ελεύθερη Γυναίκα» βρίσκεται στα πρώτα στάδια της παραγωγής της.

Τα επεισόδια του δεύτερου μέρους της τέταρτης σεζόν του «Emily in Paris», όπου η πρωταγωνίστρια ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Ρώμη, κυκλοφορούν την Πέμπτη στο Netflix. Από την πρεμιέρα της το 2020, η τηλεοπτική σειρά έχει αποκτήσει ευρύ και φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο, αλλά έχει βρεθεί και στο επίκεντρο κριτικής.

Το πρώτο μισό της τέταρτης σεζόν έκανε πρεμιέρα με σχεδόν 20 εκατομμύρια προβολές, και η σειρά εμφανίζεται σταθερά στις λίστες των Τοπ-10 κορυφαίων σειρών του Netflix – παρότι έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε αρκετά Μέσα για τις παράλογες ιστορίες της, και την γλυκερή, εξιδανικευμένη απεικόνιση του Παρισιού.

Η σειρά έχει επικριθεί στη Γαλλία ιδιαίτερα για τη στερεοτυπική, φανταστική απεικόνιση της ζωής στην Πόλη του Φωτός – από τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει τους μπον βιβέρ με τους μπερέδες, μέχρι τις εξιδανικευμένες σκηνές της γαλλικής πρωτεύουσας που παρουσιάζονται ως φόντο για φωτογραφίες στο Instagram.