Η Αντζελίνα Τζολί στον Πύργο (φωτογραφία από βίντεο) | patrisnews.gr
Επικαιρότητα

Η Αντζελίνα Τζολί στον Πύργο για γυρίσματα της ταινίας «Maria»

Το πρωί της Κυριακής η αμερικανίδα σταρ, που θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας, έφθασε στο θέατρο «Απόλλων»
Protagon Team

Στον Πύργο Ηλείας και συγκεκρμένα στο θέατρο «Απόλλων» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, κάτω από δρακόντεια μέτρα, η Αντζελία Τζολί.
Η αμερικανίδα ηθοποιός, που θα υποδυθεί την κορυφαία σοπράνο Μαρία Κάλλας στην ταινία «Maria», θα παραμείνει για λίγες ημέρες στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Το τοπικό μέσο patrisnews δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την άφιξη της ηθοποιού –η οποία απέφυγε τις κάμερες και τους δημοσιογράφους που την περίμεναν– στο θέατρο.

Μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα εκεί, η χολιγουντιανή σταρ, μαζί με το συνεργείο της ταινίας, θα μεταφερθούν στο Κατάκολο.

Εκεί βρίσκεται, άλλωστε, η θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση, «Christina O», όπου γυρίζονται πολλές σκηνές της ταινίας. Τον έλληνα μεγιστάνα θα ενσαρκώσει ο τούρκος ηθοποιός Χαλούκ Μπιλγκινέρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, η Τζολί γνωστοποίησε την επιθυμία της να φιλοξενηθεί στην πολυτελή θαλαμηγό. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πού τελικά θα μείνει.

Οπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η διαμονή στη θαλαμηγό κοστίζει 100.000 ευρώ την ημέρα, ποσό που θα αναλάβει η εταιρεία παραγωγής.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν συνολικά εννέα μήνες. Ηδη έχουν ξεκινήσει γυρίσματα στο Παρίσι, ενώ συνεχίζονται στον Πύργο Ηλείας και στο Δημοτικό Θέατρο Αμαλιάδας. Η παραγωγή θα βρεθεί επίσης στη Βουδαπέστη και στο Μιλάνο.