219
|

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ για τη μη μετάδοση του αγώνα του Πετρούνια

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουλίου 2021, 16:00

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ για τη μη μετάδοση του αγώνα του Πετρούνια

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουλίου 2021, 16:00

Δυσαρεστημένη εμφανίζεται η Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή για το ότι δεν μεταδόθηκε η προσπάθεια του χρυσού ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια που τον έφερε στον τελικό του αγωνίσματος των κρίκων.

Η ΕΟΕ επισημαίνει ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας αθλητής που έχει δοξάσει τη χώρα και κάθε Ελληνας είχε το δικαίωμα να τον δει να αγωνίζεται.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι «η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

» Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

» Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων».

Από την πλευρά της η ΕΡΤ επισημαίνει ότι δεν έχει την ευθύνη της σκηνοθεσίας ενώ προσθέτει ότι έγινε σχετικό διάβημα.

Σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter η ΕΡΤ επισήμανε: «Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες.

» Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...