Ενα τρίπτυχο από τη συνάντηση της Βάνας Μπάρμπα με τον Αλέκο Φλαμπουράρη | Instagram/CreativeProtagon
Επικαιρότητα

H Βάνα Μπάρμπα με τον Αλέκο Φλαμπουράρη στο Μαξίμου [εικόνες]

Τι συζήτησαν η ηθοποιός και ο υπουργός Επικρατείας στο γραφείο του στην πρωθυπουργική βίλα της Ηρώδου Αττικού
Protagon Team

Τι μπορεί να θέλει η Βάνα Μπάρμπα στο Μαξίμου; Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την ηθοποιό να κατηφορίζει την Ηρώδου Αττικού και να στρίβει προς την είσοδο της πρωθυπουργικής βίλας.

Το κυβερνητικό ρεπορτάζ υπενθύμισε ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απουσίαζε στο Λονδίνο για μια σειρά συναντήσεων με επιχειρηματίες και την βρετανίδα ομόλογό του Τερέζα Μέι, αλλά ούτως ή άλλως η κυρία Μπάρμπα δεν ήθελε τον πρόεδρο της κυβέρνησης, αλλά τον εξ απορρήτων του, υπουργό Επικρατείας. Τον γνωστό μας Αλέκο Φλαμπουράρη.

Η Βάνα Μπάρμπα αγκαλιά με τον Αλέκο Φλαμπουράρη

Οπως γνωστοποίησε η ηθοποιός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, συναντήθηκε με τον κ. Φλαμπουράρη. Σκοπός της συνάντησης ήταν, σύμφωνα με την κυρία Μπάρμπα, η ανάδειξη της συναυλίας του Σταύρου Ξαρχάκου που διοργανώθηκε στις 9 του Ιουνίου στο Καστελόριζο.

Είναι αυτό καθήκον ενός υπουργού της κυβέρνησης της Πρώτης Φοράς Αριστερά; Γιατί όχι; Κατ’ αρχάς η κυρία Μπάρμπα είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Κατά δεύτερον, όπως μας ενημέρωσε, η συναυλία θα επαναληφθεί και σε άλλα ακριτικά νησιά. Και εξάλλου ο κ. Φλαμπουράρης είναι αρμόδιος για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Απλώς αυτή τη φορά δεν χρησιμοποίηση τη σχετική διαδικτυακή υπηρεσία, αλλά είδε την κυρία Μπάρμπα αυτοπροσώπως.