Η Μαρέβα Μητσοτάκη με άψογο στυλ, ποζάρει κρατώντας μία μάσκα Zeus + Dione | Instragram
Επικαιρότητα

H Mαρέβα Μητσοτάκη ποζάρει με μάσκες Zeus & Dione

Διαθέσιμες από Δευτέρα σε περιορισμένα κομμάτια, ενημερώνει η σύζυγος του Πρωθυπουργoύ σε ανάρτησή της στο Instagram
Protagon Team

Η πρωτοβουλία του οίκου μόδας της Μαρέβας Μητσοτάκη, Zeus & Dione, να ράψει χιλιάδες μάσκες προστασίας από το κορονοϊό, έγινε προ ημερών αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης.

Κάποιοι, όπως για παράδειγμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης (εδώ), ανακάλυψαν σκοπιμότητες, αλλά και ευκαιρία άσκησης αντιπολιτευτικής γυμναστικής, αφήνοντας υπονοούμενα ότι πίσω από τις τελευταίες συστάσεις για τη χρήση της προστατευτικής μάσκας,  βρίσκεται ο οίκος μόδας της συζύγου του Πρωθυπουργού που το… «γύρισε» στην παραγωγή μασκών με μοναδικό γνώμονα το κέρδος!

Η απάντηση βέβαια ήρθε αμέσως από την ίδια τη Μαρέβα Μητσοτάκη που ενημέρωσε ευγενικά τον κ. Γιαννούλη και όσους άλλους έσπευσαν να διαδώσουν το «σκάνδαλο», ότι ναι μεν ο Zeus & Dione ράβει μάσκες, προς απογοήτευσή τους όμως, τις διανέμει δωρεάν.

Αφού καταλάγιασε ο πολιτικός θόρυβος για το θέμα, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη πόζαρε με μάσκα Zeus & Dione, ενημερώνοντας αυτή τη φορά όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μία, ότι, αν και σε περιορισμένο αριθμό, θα είναι διαθέσιμες από Δευτέρα.