Καρέ από το σημείο της δολοφονίας | In Time News / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ
Επικαιρότητα

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: «Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω»

Στα πρώτα λόγια που είπε στις Αρχές μετά τη σύλληψή του ο πρώην σύζυγος της 40χρονης δήλωσε αμετανόητος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζοντας ότι το θύμα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις
Protagon Team

Καμία μεταμέλεια δεν φάνηκε να δείχνει για τη δολοφονία της 40χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή την Πέμπτη, λίγα μέτρα από το σπίτι της στο Μενίδι, ο πρώην σύζυγός της.

Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβουν τον 50χρονο, ο οποίος ήταν από την πρώτη στιγμή ο βασικός ύποπτος και τον εντόπισαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε οικοδομή, όπου κρυβόταν, στην περιοχή της Φυλής.

Στα πρώτα του λόγια προς τους αστυνομικούς ο άνδρας παραδέχθηκε το έγκλημα και δήλωσε αμετανόητος με το επιχείρημα ότι η 40χρονη τον απατούσε, μετέδωσε το Star.

«Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω», φέρεται να είπε.

Ακόμη ο καθ’ομολογίαν δράστης ισχυρίστηκε: «Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook».

Στην οικοδομή όπου εντοπίστηκε δούλευε, ενώ εργαζόταν και σε μια ταβέρνα ως ψήστης στη Μεταμόρφωση. Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του σακούλα με πολλές μπύρες.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μετά τη δολοφονία της γυναίκας, ο 50χρονος πήγε σε ξενοδοχείο για να περάσει τη νύχτα και έπειτα περιφερόταν στους δρόμους μέχρι τον εντοπισμό του από την ΕΛ.ΑΣ.. Οταν τον βρήκαν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.