Εδώ η είδηση δεν είναι ο γάμος, αλλά ο γαμπρός, που ξεναγεί ταξιδιώτες στον κόσμο των αλιγατόρων | Daniel Knighton/Getty Images/Ideal Image
Επικαιρότητα

Γιατί όλοι μιλούν για τον γάμο της Λάνα ντελ Ρέι

Η διάσημη τραγουδίστρια παντρεύτηκε, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τον Τζέρεμι Ντουφρέν, που είναι ξεναγός σε περιοχές με αλιγάτορες!
Protagon Team

«Και έζησαν αυτοί καλά και οι αλιγάτορες καλύτερα». Σε αυτό το… πνεύμα διατυπώνονται σε πολλά διεθνή media οι τίτλοι για τον κρυφό -σχεδόν- γάμο της γνωστής τραγουδίστριας Λάνα ντελ Ρέι η οποία αντάλλαξε όρκους με έναν ξεναγό… βάλτων.

Ο γάμος της με τον Τζέρεμι Ντουφρέν, έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, την Πέμπτη στο Des Allemands της Λουιζιάνα, περίπου 45 λεπτά νοτιοδυτικά της Νέας Ορλεάνης, έγραψε ο Guardian, που χαρακτήρισε «απίθανη» αυτή την ένωση.

Η Daily Mail δημοσίευσε αποκλειστικό βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο της 39χρονης σταρ και του 49χρονου ξεναγού.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε κοντά στην Airboat Tours by Arthur Matherne, την εταιρεία για την οποία ο Ντουφρέν αναλαμβάνει εκδρομές μέσα σε βάλτους με αλιγάτορες.

Η σχέση φαίνεται πως κρατάει αρκετό καιρό, αν και δημοσιοποιήθηκε μόλις τον περασμένο μήνα, όταν Ντελ Ρέι και Ντουφρέν εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι-χέρι στο Φεστιβάλ Reading, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα στη Βρετανία.

Ο Guardian γράφει ακόμη πως η τραγουδίστρια έχει στο παρελθόν παρακολουθήσει τουλάχιστον δύο φορές τις ξεναγήσεις του Ντουφρέν στους βάλτους με τους αλιγάτορες.

Η Ντελ Ρέι είναι μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες παγκοσμίως, γνωστή για επιτυχίες όπως το Video Game και το Summertime Sadness. Το Air Boat Tours by Arthur Matherne, εν τω μεταξύ, έχει βαθμολογία πέντε αστέρων στο Yelp.