Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ανάμεσα στους υποστηρικτές της στην εκδήλωση στη Νάξο | Facebook/FofiGennimata
Επικαιρότητα

Γεννηματά: «Να χαλάσουμε τη σούπα του δικομματισμού»

Οι επόμενες εκλογές θα είναι ντέρμπι για τρεις, τόνισε από τη Νάξο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι οι επιθέσεις κατά της υποψηφιότητάς της έχουν στόχο και τους πολίτες που την στηρίζουν
Protagon Team

Επίθεση σε όσους -και μέσω του Τύπου- βάλλουν κατά της υποψηφιότητάς της εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ενώ επισήμανε ότι ο κόσμος της παράταξης συσπειρώνεται και ότι οι προοδευτικοί πολίτες δίνουν το «παρών» στις συγκεντρώσεις.

Σε ομιλία της την Κυριακή στο αμφιθέατρο του δημαρχείου της Νάξου, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι «πανικόβλητοι οι αντίπαλοι μας πολλαπλασιάζουν τις επιθέσεις τους».

«Η Αυγή μας κατηγορεί ότι θέλει Φώφη η Νέα Δημοκρατία και ο Ελεύθερος Τύπος ότι την εκλογή της Φώφης θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ερώτημα είναι γιατί στην ουσία δεν θέλουν και οι δυο και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, την εκλογή μου;» είπε.

Απαντώντας η ίδια είπε ότι «θα τους χαλάσουμε τη σούπα του μικρού δικομματισμού. Γιατί θα γίνουν οι επόμενες εκλογές ντέρμπι για τρεις. Γιατί η δημοκρατική προοδευτική παράταξη θα γίνει και πάλι πρωταγωνιστής».

Η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της στη Νάξο

Απευθυνόμενη στους πολίτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισήμανε ότι «εσάς φοβούνται που είστε η δύναμη της παράταξης μας. Η μαζική σας συμμετοχή και η καθαρή εντολή, η ψήφος εμπιστοσύνης που ζητώ, είναι η δίκη σας μεγάλη απάντηση, είναι η αφετηρία για τους νέους δρόμους, για τη νέα μεγάλη Κεντροαριστερά. Μαζί, δυνατά, κεντροαριστερά».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκε ακόμη το Κέντρο Υγείας Νάξου και ενημερώθηκε για την πορεία ανάπτυξης και λειτουργίας του νοσοκομείου. «Το ΕΣΥ είναι και παραμένει πάντα η κεντρική πολιτική επιλογή μας. Πρέπει να σταθεί και πάλι στα πόδια του – τώρα το έχουν ανάγκη οι πολίτες περισσότερο από ποτέ» επισήμανε η Φώφη Γεννηματά και αναφέρθηκε στις συγκεκριμένες προτάσεις που κατέθεσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη στον δημόσιο διάλογο για την «πραγματική αλλαγή στον χώρο της Υγείας».