Παλιότερη φωτογραφία της Λουίζ Χαντ και του Κάιλ Κλίφορντ, που αναζητείται για τη δολοφονία της 25χρονης, της αδελφής της και της μητέρας τους | Twitter
Επικαιρότητα

Φρίκη στη Βρετανία: Εδεσε μητέρα και κόρες και τις εκτέλεσε με βαλλίστρα μέσα στο σπίτι τους

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε μετά από ανθρωποκυνηγητό τον 26χρονο Κάιλ Κλίφορντ, πρώην σύντροφο της μίας από τις δύο νεαρές γυναίκες, που δολοφόνησε. Τα θύματα ήταν η οικογένεια του δημοφιλούς στη Βρετανία σχολιαστή του BBC Τζον Χαντ
Protagon Team

Ενα φρικτό έγκλημα, με άγνωστα μέχρι τώρα κίνητρα, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί σε σπίτι του Λονδίνου, το βράδυ της Τρίτης.

Μία 61χρονη γυναίκα, η Κάρολ Χαντ και οι δύο κόρες της 25 και 28 ετών, η Λουίζ και η Χάνα, βρέθηκαν δολοφονημένες από βαλλίστρα στο σπίτι τους. Ηταν η οικογένεια του σχολιαστή αγώνων του BBC, Τζον Χαντ.

Η Κάρολ Χαντ και οι δύο κόρες της βρέθηκαν νεκρές στη μονοκατοικία τους στο Μπούσι του Χερτφορντσάιρ, στο βόρειο Λονδίνο.

Ένοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι, όπου ανακάλυψαν τα θύματα με σοβαρά τραύματα, στα οποία υπέκυψαν λίγο αργότερα.

Οι τρεις γυναίκες ήταν ζωντανές, όταν ασθενοφόρα και αστυνομία έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος στις 7 το βράδυ, αλλά κατέληξαν αργότερα.

Η βρετανική αστυνομία εξαπέλυσε αμέσως ανθρωποκυνηγητό για να βρει τον βασικό ύποπτο, τον 26χρονο Κάιλ Κλίφορντ, ο οποίος είναι ο πρώην σύντροφος μίας από τις κόρες.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι οι τρεις γυναίκες ήταν δεμένες όταν τις χτύπησε.

Ο Κάιλ Κλίφορντ, ο δράστης της τριπλής δολοφονίας στη Βρετανία, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε η αστυνομία αργότερα την Τετάρτη.

Η υπουργός Εσωτερικών Ιβέτ Κούπερ έγραψε: «Η απώλεια της ζωής τριών γυναικών στο Μπούσι, χθες το βράδυ, είναι σοκαριστική. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους αυτών που σκοτώθηκαν και με την κοινότητα. Με ενημερώνουν πλήρως. Προτρέπω τον κόσμο να υποστηρίξει (την αστυνομία του Hertfordshire) με οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την υπόθεση αυτή».