Tο σημείο όπου έγινε το φονικό στη Χαλκίδα. | evia news
Επικαιρότητα

Εύβοια: Αγριο φονικό έξω από γυμνάσιο στη Χαλκίδα

Νεκρός 40χρονος Χαλκιδέος έπειτα από επίθεση γυναίκας που τον μαχαίρωσε τέσσερις φορές κοντά στην καρδιά. Το θύμα πήγαινε το πρωί να πάρει το παρκαρισμένο αυτοκίνητό του για να πάει στη δουλειά του
Protagon Team

Aγριο έγκλημα στην Εύβοια το πρωί του Σαββάτου με θύμα 40χρονο Χαλκιδέο.

Αγριο έγκλημα σημειώθηκε στη Χαλκίδα, με θύμα 40χρονο Χαλκιδέο και θύτη μια γυναίκα που όπως αναφέρει το evia news έχει συλληφθεί.

Ολα έγιναν σε κεντρικό σημείο της Ευβοϊκής πρωτεύουσας, όπου ο 40χρονος έφυγε από το σπίτι του το πρωί για να πάει στν δουλειά του. Είχε παρκάρει το όχημα του στην κατηφόρα έξω από το 4ο Γυμνάσιο, στην Οδό Μαργαρίτη. Καθώς πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητο του, συνάντησε την γυναίκα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ανακοινώσεις από την αστυνομία για τα κίνητρα της δολοφονίας.

Αυτόπτης μάρτυρας

Μάλιστα μπροστά στο αιματηρό σκηνικό ήταν και αυτόπτης μάρτυρας, ενώ αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές οι οποίες ερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να διαλευκάνουν τα κίνητρα της δολοφονίας.

Η 39χρονη γυναίκα όρμησε πάνω στον 40χρονο και τον μαχαίρωσε τέσσερις φορές κοντά στην καρδιά.

Ο άτυχος άντρας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ περαστικοί έτρεξαν για βοήθεια και κάλεσαν την αστυνομία. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.