Protagon Main Image
Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του 35χρονου διήρκεσε πάνω από μισή ώρα | ΑΠΕ-ΜΠΕ
Επικαιρότητα

Εργατικό δυστύχημα με έναν νεκρό και δύο σοβαρά τραυματίες στη Ζάκυνθο

Οι τρεις άνδρες καταπλακώθηκαν από μάρμαρα κατά τη διάρκεια εργασιών μέσα σε κοντέινερ. Νεκρός ο συνιδιοκτήτης της επιχείρησης εμπορίας μαρμάρων
Protagon Team
Protagon Team

Ενας άνθρωπος βρήκε ακαριαίο θάνατο και δύο ακόμη τραυματίστηκαν σοβαρά όταν καταπλακώθηκαν από μάρμαρα κατά τη διάρκεια εργασιών σε κοντέινερ σε μαρμαράδικο στην πόλη της Ζακύνθου.

Νεκρός, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι ένας εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης εμπορίας μαρμάρων, ηλικίας 35 ετών, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται, στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, δύο εργάτες που βρίσκονταν μαζί του μέσα στο κοντέινερ.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ προσπαθούσαν να ξεφορτώσουν μαρμάρινες πλάκες μέσα από το κοντέινερ, αυτές έπεσαν και τους καταπλάκωσαν.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού τους συμμετείχαν πυροσβέστες, αστυνομικοί, διασώστες του ΕΚΑΒ και άλλοι εργαζόμενοι της επιχείρησης.

Για να φθάσουν στον 35χρονο που βρισκόταν βαθιά μέσα στο πίσω μέρος του κοντέινερ, οι πυροσβέστες χρειάστηκε να το κόψουν με τροχό στη μία πλευρά του και στη συνέχεια με ειδικό μηχάνημα, κλαρκ, να σηκώσουν τα μάρμαρα.

Ο συνιδιοκτήτης του μαρμαράδικου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.