Εμφάνιση που -στυλιστικά- ξαφνιάζει από τον Κιμ, με το τσιγάρο στο χέρι! | KCNA/via REUTERS
Επικαιρότητα

Επανεμφάνιση του Κιμ με επίσκεψη στα χιόνια!

Σε μια νέα σειρά φωτογραφιών ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας επιθεωρεί μια καλοφτιαγμένη αλλά άδεια εγκατάσταση πάνω σε ένα χιονισμένο βουνό
Protagon Team

Στροφή στην… ειδυλλιακή καθημερινότητα της Βορείου Κορέας μετά τις πολεμοχαρείς εικόνες από την ρόσφατη πυραυλική δοκιμή που ανησύχησε για τα καλά τη Δύση έκανε ο δικτάτορας Κιμ Γιουνγκ-Ουν.

Χαρούμενος όπως πάντα με τη συνήθη κουστωδία αξιωματούχων με μπλοκάκια στα χέρια, ο Κιμ εμφανίζεται σε σειρά φωτογραφιών που έδωσε στη δημοσιότητα το καθεστώς να επιθεωρεί χειμερινές εγκαταστάσεις.

O ίδιος ο Κιμ, εκτός από τη βαριά καπαρντίνα με την οποία τον βλέπουμε όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό, εμφανίζεται με πλατύγυρο καπέλο επιθεωρώντας μια τεράστια μακέτα.

Αδειες από κόσμο και προσωπικό, οι εγκαταστάσεις σίγουρα δεν προορίζονται για την μεγάλη πλειοψηφία του λαού. Φαίνονται πάντως καλογυαλισμένες και αισθητικά προσεγμένες.

(KCNA/via REUTERS)

Αγνωστο είναι ποιος θα αγοράσει όλες αυτές τις τσάντες – μήπως οι ελάχιστοι τουρίστες που φτάνουν στη χώρα;

(KCNA/via REUTERS)

Σε μία από τις φωτογραφίες, ο Κιμ εμφανίζεται πίσω από το όρος Παεκτού.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα στη χώρα και έχει ιδιαίτερη σημασία για τις κορεατικές παραδόσεις. Ο θρύλος λέει ότι σε αυτό είχε γεννηθεί ο πατέρας του, Κιμ Γιονγκ-Ιλ και ότι είχε εμφανιστεί ένα εντυπωσιακό ουράνιο τόξο.

(KCNA/via REUTERS)

Ο Κιμ ο τρίτος φροντίζει πάντως να υπενθυμίζει σε κάθε περίπτωση τη σύνδεση με τους προγόνους του, όπως εδώ κάτω από το τεράστιο άγαλμα του παππού του.

(KCNA/via REUTERS)