Επικαιρότητα

Εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας η 15χρονη Φωτεινή

Καλά στην υγεία του το κορίτσι. Μεταφέρεται στην Ασφάλεια Περιστερίου
Protagon Team

Στο κέντρο της Αθήνας εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής η αγνοούμενη από τις 19 Απριλίου, Φωτεινή Γιαννοπούλου, για την οποία είχε εκδοθεί Amber Alert.

Οπώς έγινε γνωστό, το κορίτσι είναι καλά στην υγεία του.

Η 15χρονη Φωτεινή φέρεται να βρέθηκε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, μαζί με μία φίλη της Ρομά, με την οποία είχε είχε φύγει προ ημερών από το σπίτι της.

«Οι πληροφορίες είναι άσχημες, αλλά ελπίζω να μην επιβεβαιωθούν. Τις έχουμε δώσει στην Αστυνομία και εύχομαι να μην επιβεβαιωθούν. Ασχημες όχι για τη ζωή της, αλλά κάποιοι την είδαν στον Ασπρόπυργο σε μία κατάσταση δύσκολη», είχε δηλώσει νωρίτερα ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

«Δεν είναι μόνο για τη ζωή της. Είναι η ψυχική του κατάσταση, οι εκβιασμοί που μπορεί να δέχεται από αυτά τα κυκλώματα, η υγεία του και είναι και άλλες καταστάσεις στις οποίες όταν μπαίνει ένα μικρό κορίτσι δεν βγαίνει αλώβητο. Αυτά τα κυκλώματα είναι ένας συνδυασμός κυκλωμάτων ναρκωτικών και σωματεμπορίας. Είναι ένα “μαγαζί” που πουλάει από όλα ανάλογα με τις ανάγκες. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση», περιέγραψε ο κ. Γιαννόπουλος.