Μισούστιν και Μητσοτάκης τον περασμένο Μάρτιο στο Μέγαρο Μαξίμου. Τώρα τα είπαν τηλεφωνικά | ΓτΠ/ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Επικαιρότητα

Ενεργειακά και τουρισμός στην επικοινωνία Μητσοτάκη με τον Μισούστιν

Η επικοινωνία των δύο ηγετών έγινε σε συνέχεια της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν στο Σότσι
Protagon Team

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον ομόλογό του της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Μιχαήλ Μισούστιν είχε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκε, όπως ανέφεραν από το Μέγαρο Μαξίμου, το Κοινό Πρόγραμμα Δράσεων Ελλάδας – Ρωσίας 2022-2024.

Η επικοινωνία των δύο ηγετών έγινε σε συνέχεια της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν στο Σότσι, στις 8 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι δύο πρωθυπουργοί συζήτησαν τη συνέχεια της διμερούς συνεργασίας στη βάση του Κοινού Προγράμματος Δράσεων Ελλάδας-Ρωσίας 2022-2024 που υιοθετήθηκε από τον κ. Μητσοτάκη και τον Βλαντίμιρ Πούτιν, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της ενέργειας και του τουρισμού.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η επικοινωνία γίνεται εν μέσω της σφοδρής ενεργειακής κρίσης που πλήττει την Ελλάδα, μαζί με όλη την Ευρώπη.