200
|

Ελληνικό: 20χρονοι έδειραν και λήστεψαν οδηγό αστικού λεωφορείου επειδή πήγαινε αργά

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2021, 12:40

Ελληνικό: 20χρονοι έδειραν και λήστεψαν οδηγό αστικού λεωφορείου επειδή πήγαινε αργά

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2021, 12:40

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα νεαρών έπεσε 57χρονος οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΑ, στη γραμμή 171 που εκτελεί το δρομολόγιο Βάρκιζα – Αργυρούπολη, σε ένα ακόμη επεισόδιο που φέρνει μνήμες από την επίθεση των δύο ανήλικων αδελφών (εδώ) στον σταθμάρχη της Ομόνοιας.

Το επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ελληνικό, όταν οι έξι νεαροί, μαινόμενοι, ακινητοποίησαν το λεωφορείο και επιτέθηκαν στον 57χρονο οδηγό, τον έδειραν ανηλεώς και αφού τον λήστεψαν, εξαφανίστηκαν. Την ίδια τύχη είχε και ένας συνάδελφός του που προσπάθησε να τον γλιτώσει από τη μανία των νεαρών.

Αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό του οδηγού αποτέλεσε φραστικό επεισόδιο που είχε με τους νεαρούς επιβάτες, επειδή, όπως διαμαρτυρήθηκαν, το λεωφορείο πήγαινε πολύ αργά και καθυστερούσε τις στάσεις!

Σύμφωνα με τις περιγραφές των δύο θυμάτων, οι δράστες –ηλικίας 19-20 ετών– κατέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στη στάση του Μετρό «Ελληνικό» επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης 36.

Δύο εξ αυτών στάθηκαν μπροστά στο λεωφορείο, ώστε να μην μπορεί να ξεκινήσει και οι άλλοι τέσσερις ξαναμπήκαν μέσα τραβώντας τη συρόμενη πόρτα.

Βρίζοντας χυδαία τον οδηγό, τον ξυλοκόπησαν και αφού του απέσπασαν το τσαντάκι του με την ταυτότητά του, το κινητό του τηλέφωνο και 400 ευρώ, εξαφανίστηκαν.

Το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...