Φωτογραφία Αρχείου από το βενζινάδικο όπου εκτελέστηκε ο 38χρονος τον Ιούνιο | IntimeNews
Επικαιρότητα

Πυροβολισμοί έξω από βενζινάδικο στη Λεωφόρο Λαυρίου

Το πρατήριο ανήκει στην οικογένεια του Γιώργου Μήτσου, ο οποίος είχε εκτελεστεί στη Λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα τον Ιούνιο
Protagon Team

Μνήμες από την εκτέλεση του 38χρονου Γιώργου Μήτσου τον περασμένο Ιούνιο, ξύπνησε το μαφιόζικο χτύπημα που σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στην λεωφόρο Λαυρίου 77, στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο πέρασε έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων και ο οδηγός του πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Εργαζόμενος στο πρατήριο υγρών καυσίμων ενημέρωσε την Άμεση Δράση η οποία έφτασε στο σημείο προκειμένου να διεξάγει τις απαραίτητες έρευνες. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο εργαζόμενος στο πρατήριο είπε στην Αστυνομία ότι οι δράστες πυροβόλησαν στον αέρα, κάτι που δείχνει πως έχει χαρακτήρα «προειδοποιητικού» χτυπήματος.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το βενζινάδικο ανήκει στην οικογένεια του Γιώργου Μήτσου που εκτελέστηκε σε πρατήριο στον Γέρακα τον περασμένο Ιούνιο (εδώ).

Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες, ενώ αστυνομικοί ερεύνησαν το χώρο αλλά και το τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούνιο, ο 38χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στον Γέρακα εκτελέστηκε με 15 σφαίρες όταν έφθασε στην επιχείρησή του και αφού βγήκε από το θωρακισμένο αυτοκίνητό του. Ο πατέρας του είχε καταγγείλει κυκλώματα προστασίας που σκότωσαν τον γιο του επειδή δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις τους.