243
Το φέρετρο της Φώφης Γεννηματά τοποθετήθηκε το απόγευμα δίπλα από τον τάφο του πατέρα της, Γιώργου και της μητέρας της Κάκιας | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

Στην αγκαλιά της αττικής γης η Φώφη Γεννηματά

Protagon Team Protagon Team 27 Οκτωβρίου 2021, 17:23
Το φέρετρο της Φώφης Γεννηματά τοποθετήθηκε το απόγευμα δίπλα από τον τάφο του πατέρα της, Γιώργου και της μητέρας της Κάκιας
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

Στην αγκαλιά της αττικής γης η Φώφη Γεννηματά

Protagon Team Protagon Team 27 Οκτωβρίου 2021, 17:23

Με συγκίνηση και χειροκροτήματα είπαν το τελευταίο «αντίο» στη Φώφη Γεννηματά χιλιάδες φίλοι, πολιτικοί συνοδοιπόροι αλλά και απλός κόσμος.

Τη σορό της Γεννηματά συνόδευσε πλήθος κόσμου στην τελευταία της κατοικία στο Α’ Νεκροταφείο στον ίδιο χώρο που είχε ταφεί και ο πατέρας της, ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς.

Τα παιδιά, ο σύζυγός της, η αδελφή της αλλά και οι πολιτικοί ηγέτες που βρέθηκαν νωρίτερα στην Μητρόπολη ακολούθησαν τη σορό στην πομπή προς το Α’ Νεκροταφείο.

Την ώρα της μεταφοράς του φερέτρου από το παρεκκλήσι στον Μητροπολιτικό Ναό για την εξόδιο ακολουθία, το πλήθος χειροκροτούσε, πετούσε τριαντάφυλλα και φώναζε «αθάνατη!».

Η πομπή πέρασε περιμετρικά της Πλατείας Συντάγματος και ακολούθως έξω από τη Βουλή. Κόσμος βρισκόταν σε κάθε γωνιά της διαδρομής προκειμένου να αποχαιρετήσει την εκλιπούσα πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής.

Η σορός της Φώφης Γεννηματά ετάφη λίγο μετά τις 16:30 στο Α’ νεκροταφείο υπό τον ήχο χειροκροτημάτων και του Πένθιμου Εμβατηρίου, ενώ είχε προηγηθεί το λαϊκό προσκύνημα και η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...