Η 27χρονη που εργαζόταν στο νησί εξαφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας |
Επικαιρότητα

Κως: Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης – Στο νησί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση καθώς στο σπίτι του βασικού υπόπτου βρέθηκαν ξανθές τρίχες ενώ στο σώμα του οι Αρχές αναγνώρισαν γρατσουνιές και σημάδια πάλης
Protagon Team

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κω με την εξαφάνιση της 27χρονης από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, πολίτης βρήκε το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας κοντά στο σημείο όπου εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά, στον δρόμο για το Μαρμάρι.

Η συσκευή παραδόθηκε στους αστυνομικούς, ενώ ακολούθησαν έρευνες στο σημείο με σκυλιά της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία έχει συλλάβει έναν 32χρονο από το Μπανγκλαντές, ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος που είδε τη γυναίκα πριν από την εξαφάνισή της.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν γρατσουνιές και σημάδια πάλης πάνω στο σώμα του 32χρονου που κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής.

Οι Αρχές πήραν δείγμα DNA από τα γεννητικά όργανα και τα νύχια του, ενώ στο σπίτι που διέμενε βρέθηκαν και ξανθές τρίχες. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που εξετάζουν οι Αρχές είναι ότι ο άντρας, πάνω στον οποίο βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Ιταλία, το οποίο φέρεται να είχε εκδοθεί την αμέσως επόμενη ημέρα από την εξαφάνιση της κοπέλας, δεν είχε ενημερώσει κανέναν -ούτε τον συγκάτοικό του- ότι σκόπευε να φύγει.

Στο νησί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών

Στην Κω έχουν μεταβεί από το Σάββατο άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Από την αστυνομία είχε σταλεί αίτημα προς τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για όλους τους εμπλεκόμενους, ώστε να δοθεί το στίγμα του κινητού της 27χρονης, αλλά και να διαπιστωθεί αν οι ώρες που κατέθεσε ο σύντροφος της πως είχαν επικοινωνία είναι ακριβείς.