Καρέ από τη γειτονιά όπου έλαβε χώρα η τραγωδία | In Time News / ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Επικαιρότητα

Ηλιούπολη: Γιος σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε

Σε οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως αφορά η υπόθεση μίας 63χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιου της, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους το βράδυ της Τετάρτης. Το επικρατέστερο σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
Protagon Team

Σε πλήρη εξέλιξη βρισκόταν την Πέμπτη η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση των θανάτων μιας 63χρονης μητέρας και του 36χρονου γιου της, που εντοπίστηκαν το προηγούμενο 24ωρο νεκροί στο διαμέρισμα τους στην Ηλιούπολη, φέροντας τραύματα στο κεφάλι από όπλο.

Οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν αποκλείσει, προς το παρόν, το ενδεχόμενο της ληστείας αφού δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα, ενώ βρέθηκαν άθικτα τιμαλφή και χρήματα, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Το επικρατέστερο σενάριο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που είχε στη διάθεση του Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ήταν αυτό της οικογενειακής τραγωδίας.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το πιθανότερο είναι ο γιος να πυροβόλησε την άτυχη μητέρα στο κεφάλι, που βρέθηκε φορώντας τα ρούχα της καθισμένη στην πολυθρόνα, και μετά να αυτοκτόνησε.

Το σενάριο αυτό ενίσχυσαν και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας καθώς διαπιστώθηκε ότι η μητέρα είχε πεθάνει 48 ώρες πριν τον γιο της.

Επιπλόεν, η αστυνομική έρευνα έδειξε ότι ο 36χρονος, που έφερε τραύμα στο μάγουλο από σφαίρα, βρέθηκε σε διαφορετικό σημείο από εκείνο που πυροβολήθηκε –τον εντόπισαν γυμνό πάνω στο κρεβάτι της μητέρας του. Οι Αρχές εκτιμούσαν ότι ο 36χρονος αφού αυτοπυροβολήθηκε κατάφερε να περπατήσει μερικά μέτρα και να πάει από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο, κάτι που θα εξηγούσε και το πώς βρέθηκε η καραμπίνα σε διαφορετικό σημείο από τις σορούς.

Την οριστική απάντηση στο ποιος πυροβόλησε αναμενόταν να δώσουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., όπου ελέγχουν αν υπάρχει πυρίτιδα στα χέρια του 36χρονου και αν είναι τα δικά του δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στην καραμπίνα, κατέληξε το ρεπορτάζ.