176
Αστυνομικοί στο σημείο της εκτέλεσης | ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / IntimeNews

Γαλάτσι: Μαφιόζικη εκτέλεση πυγμάχου έξω από γυμναστήριο

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2021, 19:01
Αστυνομικοί στο σημείο της εκτέλεσης
|ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / IntimeNews

Γαλάτσι: Μαφιόζικη εκτέλεση πυγμάχου έξω από γυμναστήριο

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2021, 19:01

Μαφιόζικη δολοφονία σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στο Γαλάτσι, έξω από γυμναστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 35χρονος πυγμάχος δέχτηκε τα πυρά αγνώστων και ξεψύχησε στον δρόμο.

Το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Εκάβης 39.

Το θύμα (X.K.) βρισκόταν έξω από το γυμναστήριο αθλητικού ομίλου πυγμαχίας όταν δέχτηκε 4 σφαίρες από τους αγνώστους, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, εξετάζεται αν η δολοφονία σχετίζεται με κυκλώματα της νύχτας.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας συνδέεται συγγενικά με πρόσωπο που είχε δολοφονηθεί προ μηνών στη Μεταμόρφωση.

Μάλιστα, το όνομα του 35χρονου πυγμάχου με το προσωνύμιο «Dirty Harry», περιλαμβανόταν στη δικογραφία για το κύκλωμα μπράβων που δρούσαν τη νύχτα και βγήκε στο φως της δημοσιότητας το 2011.

Στις 7 Δεκεμβρίου 2008, όταν είχε αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στα 91 κιλά, είχε βρεθείθετικός σε απαγορευμένη ουσία.

«Θείος» του (όπως τον αποκαλούσε χαϊδευτικά, καθώς τον είχε από μικρό στην ομάδα, χωρίς να έχουν συγγένεια) ήταν ο 58χρονος γνωστός με το παρατσούκλι Κεφάλας», που είχε δολοφονηθεί τον περασμένο Μάιο στη Μεταμόρφωση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...