| In Time News / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Επικαιρότητα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 17χρονος που συνελήφθη για την επίθεση στον Βαρουφάκη

Πρόκειται για πρόσωπο γνωστό στις Αρχές καθώς φέρεται να έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε επεισόδια του αντιεξουσιαστικού χώρου
Protagon Team

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 17χρονος που είχε συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό του επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (10/3) στα Εξάρχεια.

Πρόκειται για πρόσωπο γνωστό στις Αρχές καθώς φέρεται να έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε επεισόδια του αντιεξουσιαστικού χώρου, σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι ο 19χρονος που επίσης είχε ταυτοποιηθεί ως ένας από τους δράστες θα οδηγηθεί  στον ανακριτή το μεσημέρι της Παρασκευής (17/3).

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης ο κ. Βαρουφάκης πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον ξυλοδαρμό του, με εμφανή τα χτυπήματα στο πρόσωπό του. Οπως είπε (ΑΝΤ1), η μύτη του είναι σπασμένη σε έξι σημεία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του «Ευαγγελισμού».

Αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε, επανέλαβε όσα είχε γράψει και στο Twitter. «Eγώ ευτυχώς αναρρώνω, σε αντίθεση με τα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών», είπε και τόνισε ότι δεν θέλει να εστιάσει στην προσωπική του περιπέτεια, αλλά στο σιδηροδρομικό δυστύχημα.