Εκτός Ώρας Αποφάσεων ο εικονιζόμενος Γιάννης Ραγκούσης | Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Επικαιρότητα

Εκτός «Ωρας Αποφάσεων» ο Γιάννης Ραγκούσης

«Διέρρηξε τη συλλογική μας λειτουργία προσπαθώντας να προκαταλάβει αποφάσεις. Οι δρόμοι μας χώρισαν», ανακοίνωσαν οι ιδρυτές της πολιτικής κίνησης. Δείτε για ποιον λόγο συνέβη αυτό, όπως και το τι απάντησε ο ίδιος
Protagon Team

Εκτός «Ωρας Αποφάσεων» τέθηκε ο Γιάννης Ραγκούσης, μετά την αποδοχή της πρόσκλησης για να μιλήσει στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Οι ιδρυτές της «Ωρας Αποφάσεων», Γιάννης Δατσέρης, Αννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Κατσαντώνης, Μιλτιάδης Νεκτάριος και Γιώργος Φλωρίδης, με κοινή τους δήλωση αναφέρουν ότι ο Γιάννης Ραγκούσης δεν ανήκει, πλέον, στην «Ωρα Αποφάσεων», μετά την απόφασή του να αποδεχθεί τη πρόσκληση και να παραστεί στο συνέδριο της ΔΗΣΥ.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Η Ωρα Αποφάσεων έχει συγκεκριμένες θέσεις, εκφράζεται ενιαία και τοποθετείται συλλογικά. Ο Γιάννης Ραγκούσης επέλεξε να διαφοροποιηθεί. Η απόφασή του να παραστεί και να μιλήσει στο συνέδριο της ΔΗΣΥ, είναι φυσικά σεβαστή σε προσωπικό επίπεδο. Ταυτόχρονα όμως, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που διέρρηξε τη συλλογική μας λειτουργία προσπαθώντας να προκαταλάβει αποφάσεις. Οι δρόμοι μας χώρισαν».

Σε σχόλιό του στο Facebook, ο κ. Ραγκούσης χαρακτήρισε την ανακοίνωση της «Ωρας Αποφάσεων» «απίστευτη» και «όχι πολύ προοδευτική», τονίζοντας πως στο συνέδριο μίλησαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.