| REUTERS/LOREN ELLIOTT
Επικαιρότητα

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τα φαινόμενα αναμένεται να είναι έντονα στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας
Protagon Team

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης η Εθνικής Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποιώντας για ισχυρές βροχοπτώσεις σε βόρεια Εύβοια (στις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού), τις Σποράδες, τη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, τοπικά ισχυρές βροχές προβλέπονται στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τα δυτικά τμήματα της Κρήτης και πιθανώς στην κεντρική Μακεδονία. Στη δυτική Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν και καταιγίδες που πρόσκαιρα θα είναι έντονες.

Την Πέμπτη τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως την κεντρική και τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά τμήματα της Κρήτης και τις βραδινές ώρες στο βορειοανατολικό Αιγαίο.