«Τρελαίνομαι να βλέπω τα εναέρια μέσα να κάνουν ρίψεις νερού», φέρεται να είπε στην ομολογία του ο 30χρονος συλληφθείς | INTIMEnews
Επικαιρότητα

Εξοργιστικός ο εμπρηστής της Μεσσηνίας: Με εξίταρε να βλέπω τους πυροσβέστες να τρέχουν…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην απάντησή του στους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής ο 30χρονος πυρομανής που είχε συλληφθεί ξανά το 2022, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος, είπε ότι του άρεσε να βλέπει τις ρίψεις νερού από τα εναέρια μέσα και να ακούει της σειρήνες...
Protagon Team

«Με εξίταρε να βλέπω την κινητικότητα της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση». Την παρονοϊκή αυτή εξήγηση φέρεται να έδωσε ο 30χρονος εμπρηστής της Μεσσηνίας κατά την ομολογία του για τις φωτιές που έβαλε σε δασικές εκτάσεις στην Υάμεια και την Χρυσοκελλαριά.

Ο 30χρονος κάτοικος Χαρακοίου είχε συλληφθεί και το 2022, αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Την Τετάρτη συνελήφθη ξανά ως υπαίτιος των δύο πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη Μεσσηνία (κάτω η σχετική ανάρτηση από τον υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια).

«Εγώ το έκανα», φέρεται να ομολόγησε. «Εχω βάλει άλλες δύο φωτιές στην περιοχή της Μεσσηνίας παλαιότερα», δήλωσε στους έκπληκτους ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Action24, ο 30χρονος εμπρηστής, όταν ρωτήθηκε γιατί έβαλε τις φωτιές, είπε ότι τον εξίταρε να ακούει και να βλέπει τα εναέρια μέσα να κάνουν ρίψεις νερού και γενικότερα την κινητικότητα της Πυροσβεστικής – τις σειρήνες των οχημάτων και όλη την εικόνα που παρουσιάζει η κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Μετά την ομολογία του, ο 30χρονος πυρομανής  οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.