Επικαιρότητα

«Εκφράζομαι, δημιουργώ, συμμετέχω»: Βιωματικό εργαστήριο για ενήλικες

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς οργανώνει το βιωματικό εργαστήρι «Εκφράζομαι, δημιουργώ, συμμετέχω», την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024 (ώρες 11:30-13:30), στο κτήριο του Ιδρύματος, στον Ταύρο. Στο εργαστήρι, που απευθύνεται σε ενήλικες, παραμύθια, ποιήματα, τραγούδια και έργα τέχνης γίνονται η αφορμή για ένα ταξίδι δημιουργίας και έκφρασης. Αξιοποιώντας τα εικαστικά, τη δημιουργική γραφή, τον χορό και […]
Protagon Team

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς οργανώνει το βιωματικό εργαστήρι «Εκφράζομαι, δημιουργώ, συμμετέχω», την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024 (ώρες 11:30-13:30), στο κτήριο του Ιδρύματος, στον Ταύρο.

Στο εργαστήρι, που απευθύνεται σε ενήλικες, παραμύθια, ποιήματα, τραγούδια και έργα τέχνης γίνονται η αφορμή για ένα ταξίδι δημιουργίας και έκφρασης. Αξιοποιώντας τα εικαστικά, τη δημιουργική γραφή, τον χορό και τη δραματοποίηση, και με την καθοδήγηση της εμψυχώτριας βιωματικών-εκπαιδευτικών προγραμμάτων Θάλειας Δήτσα, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν την έννοια της φιλίας και της συμπόρευσης στις ανθρώπινες σχέσεις.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση Tourvav@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 20 πρώτοι θα ειδοποιηθούν για τη συμμετοχή τους.


ΠΙΟΠ | Βιβλιοθήκη

Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος

Τ: 210 3739651-2 | www.piop.gr