Από το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για το επεισόδιο | ΥοuTube// ΣΚΑΪ
Επικαιρότητα

Εισαγγελική παρέμβαση για τη συμπλοκή σε δομή ανήλικων μεταναστών στα Σεπόλια

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών θα ερευνήσει μεταξύ άλλων τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και απειλής. 
Protagon Team

Εντολή για κατεπείγουσα προκαταρκτικη έρευνα αναφορικά με το περιστατικό εισβολής  σε δομή φιλοξενίας ανήλικων μεταναστών στα Σεπόλια, έδωσε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αριστείδης Κορέας.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής έπειτα από συμπλοκή μεταξύ δυο ανηλίκων έξω απο τη δομή.

Πληροφοριες θέλουν τους φερόμενους εισβολείς στη δομή να είναι κάτοικοι της περιοχής. Την ώρα της εισβολής φέρονται να ρατούσαν καδρόνια και αλλά αντικείμενα. Περίοικοι ωστόσο, δηλώνουν ότι στο βίντεο της συμπλοκής τα άτομα που εμφανίζονται να συμμετέχουν, δεν είναι κάτοικοι

Από την επίθεση τραυματίστηκε ανήλικος φιλοξενούμενος. Κατά πληροφορίες πάντως, από τους υπεύθυνους της δομής δεν υπήρξε κάποια καταγγελία σε σχέση με το επεισόδιο.

 

Την έρευνα θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Ανδρεου και μεταξύ άλλων θα ερευνήσει τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και απειλής.